'Gerçekler algılarla kapatılıyor'

Saadet Partisi Malatya İl Başkan yardımcısı Mustafa Canbay, konuşulması gerekenlerin konuşulmadığı, gerçeklerin üzerinin algılarla kapatılmaya çalışıldığını belirterek, 'Ülkemizde gerçek gündemimizi konuşmak, milletimizin problemlerini suni gündemlere kurban etmemek üzere buradayız. Tencerelerde dert değil aş pişirebilmek için gelin, seçimden önce 'Geçim İttifakı'nda buluşalım' dedi.

'Gerçekler algılarla kapatılıyor'

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı tarafından Soykan Meydanından 'Geçim İttifakı' konulu basın açıklaması yapıldı. Basın açıklaması sonrasında Aşure Günü dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu. Grup adına basın açıklamasını yapan Saadet Partisi Malatya İl Başkan yardımcısı Mustafa Canbay, Muharrem ayı içerisinde olduğumuzu anımsatarak, "Muharrem Ayı hepimizin hafızasında Hüseyni bir duruşla hatırlanmaktadır.  Haksızlığa ve zulme boyun eğmeyen Hz. Hüseyin Efendimiz ve beraberindeki 70 yareninin şehit edilmesinin acısı hala yüreğimizdedir.  Bir kez daha Hz. Hüseyin başta olmak üzere tüm şehitlerimize rahmet diliyorum" dedi.

Gerçek gündem konuşulmuyor

Saadet Partisi'nin halka çare olacak bir çalışmanın içerisinde olduğunu aktaran Canbay, "Konuşulması gerekenin konuşulmadığı,  gerçeklerin üzerinin algılarla kapatılmaya çalışıldığı ülkemizde gerçek gündemimizi konuşmak, milletimizin problemlerini suni gündemlere kurban etmemek üzere buradayız. Aradığı desteği bir türlü göremeyen ve dükkân kapatan esnafımız, gelecek hayalini yurtdışında yaşamak üzere kuran gençlerimiz, torununa bayram harçlığı veremediği için gözü yaşlı olan emeklimiz, başını yastığa koyduğunda ay sonu nasıl gelecek diye uyuyamayan milyonlarca insanımız var. Ancak hiçbir vatandaşımız karamsar olmasın. Şafak yakın; dert var, sorun var ama çözüm de var! İnsanımıza destek olmak, yaşanan geçim sıkıntısına farkındalık oluşturmak, herkesin sesi olabilmek, sorunlara çözüm üretebilmek adına geçim ittifakı kampanyasıyla birlikte; esnafımızla, işçilerimizle, işsizlerimizle, memurlarımızla, emeklilerimizle, sanayicilerimizle, çiftçi ve besicilerimizle, işverenlerimizle ülkemizde geçim mücadelesi veren herkesle ittifak yapıyoruz. Tencerelerde dert değil aş pişirebilmek için gelin, seçimden önce “Geçim İttifakı”nda buluşalım. Hep birlikte güzel yarınlara" şeklinde konuştu. 

'Gerçekler algılarla kapatılıyor'