Gençlik ve Medeniyet Hareketi toplandı

Gençlik ve Medeniyet Hareketi Genişletilmiş İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Rüya Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya, çok sayıda üyenin yanı sıra Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Avukat Nurettin Sert'te katılım sağladı.

Gençlik ve Medeniyet Hareketi toplandı

Yoğun bir katılımla gerçekleşen İstişare ve Değerlendirme Toplantısının açılış konuşmasını Gençlik ve Medeniyet Hareketi Genel Başkanı Bilal Yakın gerçekleştirdi. Başkan Yakın,  İsrail’in, Gazze’de gerçekleştirdiği soykırım ablukasına karşı tüm İslam ülkelerinin bu direnişe destek vermelerinin bir elzem olduğunu belirterek, şunları söyledi: ‘’Yıllardır işgal güçleri saldırıları sonucu binlerce Filistinli kardeşimiz şehit edildi. Binlerce Filistinli kardeşimiz evleri ve arazileri hukuksuz bir şekilde işgal edildi.  Gazze’nin etrafına örülen utanç duvarları ile son yüzyılın en büyük açık hava hapishanesi inşa edildi. İsrail’in hukuksuz ablukası ve işgali nedeniyle yıllarca Filistinliler kendi topraklarında esir olarak hayat mücadelesi veriyorlar. Mescid-i Aksan’ın, Kudüs'ün ve Filistin'in özgürlüğü, siyonist zulmün ve işgalin sona ermesi için yapılan tüm eylemleri desteklemek bütün Müslümanların görevidir’ ’dedi.
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder de bir selamlama konuşması yaparak Siyonist işgal rejiminin Filistin'de yaptığı kıyımı lanetleyerek Gençlik ve Medeniyet Hareketi yönetim kuruluna davetleri için teşekkür etti.