Gençler imzaya yakın

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Helenex Yeni Malatyaspor, genç futbolcular Taha Gür ve Mert Miraç Altıntaş'la her konuda anlaşma sağladı.

Gençler imzaya yakın

Son olarak Elazığspor'dan Cengizhan Akgün ve Hatayspor'dan Rayane Aabid'i kadrosuna katarak transfer çalışmalarına başlayan Helenex Yeni Malatyaspor'un, genç futbolcular Taha Gür ve Mert Miraç Altıntaş'la da anlaşmaya vardığı iddia edildi.

 Taha Gür sağ bek

Son olarak 2. Lig ekiplerinden Pazarspor'da forma giyen 24 yaşındaki genç sağ bek Taha Gür ile anlaşan Helenex Yeni Malatyaspor, ouncuyu kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Çaykur Rizespor alt yapısından yetişen Gür, Düzyurtspor, Hekimoğlu Trabzonspor ve Gölcükspor formalarını da giydi. 

Mert Miraç Altıntaş sol kanat

1461 Trabzonspor alt yapısından yetişen 19 yaşındaki genç sol kanat oyuncusu Mert Miraç Altıntaş'ı da kadrosuna katmaya hazırlanan Helenex Yeni Malatyaspor'un bu oyuncuyu da en kısa sürede resmi olarak açıklaması bekleniyor. Haçkaspor, Yomraspor ve Hekimoğlu Trabzonspor forması giyen 1,78 boyundaki genç oyuncu, bu sezon kiralık olarak forma giydiği Yomraspor ile çıkmış olduğu 37 maçta toplam 13 gol 2 asistlik performans sergiledi. Haber: Yasir Keskin
 

Gençler imzaya yakın
Gençler imzaya yakın