Genç Kickbokscular ter döktü

Yeşilyurt Belediyesi, Yeşilyurt Belediyespor ve Kick Boks Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen Aralık Ayı Kuşak İmtihanı büyük bir çekişmeye sahne oldu. İmtihanı başarıyla tamamlayan sporculara düzenlenen törenle sertifikaları takdim edildi.

Genç Kickbokscular ter döktü

Yeşilyurt Belediyesi, Yeşilyurt Belediyespor ve Kick Boks Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen Aralık Ayı Kuşak İmtihanı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı'nın katılımıyla gerçekleştirildi.

İmtihanı başarıyla tamamlayan sporculara düzenlenen törende sertifikalarını takdim eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, genç sporcuları tebrik ederek, "Yeşilyurt Belediyespor Kulübümüz çatısı altında kick-boks branşındaki eğitimlere katılan sporcularımızın mücadelesini takdirle karşılıyoruz. Hepsi şehrimizi ulusal ve uluslararası organizasyonlarda başarıyla temsil edecek seviyede.

Sporun bütün branşlarını sonuna kadar destekleyerek gerek fiziksel yatırımlar gerekse de kurslarımızla çocuklarımıza ve gençlerimizin hayata en güzel şekilde hazırlanmalarına destek sunuyoruz. Sporcularımızda alanında deneyimli antrenörlerimizin gözetiminde disiplinli ve planlı çalışarak başarılı sonuçlar alıyorlar.

Kick-Boks alanında ortaya koyduğumuz hedefleri ise büyütüyoruz. Belediyemizin ve kulübümüzün destekleri, Milli Takım antrenörlüğü yapan Yakup Yiğit hocamızın gayretleri neticesinde bugüne kadar dört sporcumuzu Kick-Boks Milli Takımına gönderdik. Kulübümüzde kurduğumuz alt yapı sayesinde inşallah bu sayıyı artıracağız.

Sporun ve sporcunun dostu belediyecilik anlayışımızdan ödün vermeden her zaman sporcularımızın yanında yer aldık, yer almaya da aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Aralık Ayı Kuşak İmtihanına katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum, ailelerine ve antrenörlerine teşekkür ediyorum. Yeni kuşaklarına kavuşan geleceğin Milli Takım sporcularımızı ise yürekten kutluyorum. Okul ve spor hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı ise, genç sporcuları tebrik ederek, "Sporcularımızın başarısı bizleri gururlandırıyor. Bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Törenin ardından sporculara sertifikalarının takdim edilmesiyle program sona erdi.

Genç Kickbokscular ter döktü
Genç Kickbokscular ter döktü