Geçit ve Taşkın'a yoğun ilgi

Ak Parti'nin Malatya İlçe Belediye Başkan adayları resmen belli oldu. Adayları, Merkez Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen tanıtım toplantısı ile Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz açıkladı. Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Prof. Dr. İlhan Geçit ve Battalgazi Belediye Başkan adayı Av. Bayram Taşkın, vatandaşın yoğun teveccühü ve sevgi gösterileri altında güçlükle salona girebildi.

Geçit ve Taşkın'a yoğun ilgi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Malatya Aday Tanıtım Toplantısı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’un katılımıyla Merkez Spor Salonu’nda gerçekleşti. 

Malatya’da destan yazacağız

Geniş bir katılımla gerçekleşen ve 13 ilçe belediye başkan adayının tanıtıldığı programda ilk söz alan AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, “Bugün, Malatya’mızın yeniden, daha güçlü olarak ayağa kalkacağı günlerin temellerini sağlam bir şekilde atıyoruz. Yoğun ve titiz bir şekilde yürütülen aday tespit çalışmalarıyla depremin yarattığı izleri giderebilecek en iyi ekibi kurmak amaçlandı. Önceki dönemde hizmet etmiş ve bu kutlu davada nöbeti devreden belediye başkanlarıma teşekkür ediyorum. İlk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz ve Malatya’da destan yazacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

Yüreğimizi ortaya koyarak çalışacağız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er de burada yaptığı konuşmada, asrın felaketinde deprem bölgelerinde görev üstlenen herkesin ateşten gömlek giydiğine dikkat çekerek, “Malatya’da bize olan umudun beklendiğini gördükçe bir an önce gecemizi gündüzümüze katıp milletimize hizmet götürme sabırsızlığını yaşıyoruz. Bugün Malatya’da kardeşlik hukukunun içinde, ekip ruhuyla bir olmaya, iri olmaya, diri olma ve en önemlisi fedakar olma zamanı. Biz bu 13 ilçeyi ya alacağız ya alacağız. Cumhur ittifakı olarak en son aldığımız oyların üzerine çıkarmak için hiçbir kardeşimizi hiçbir şehrimizi ötelemeden, kenara itmeden yüreğimizi ortaya koyarak çalışacağız” dedi.

Küsme ve kırılma şansımız yok

AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz ise, İlçe Belediye Başkanları’nın her zaman arkasında olduklarını söyledi. Yavuz, “Biz bu işi milletimize hizmete için yapıyoruz. Yeter ki bunu unutmayalım. Mevsim çalışma zamanıdır, şimdi çalışırsak çok daha anlamlıdır. ‘Ben seçilemedim, niçin ben dururken başkasını seçtiler ‘düşüncesiyle kenara çekilme vakti değildir. Biz makamlara değil davalarımızın neferiyiz. Davamızı ortada bırakma, küsme, alınma kırılma şansımız yok. Biz makamları hizmet etme aracı olarak görüyoruz” şeklinde konuştu. Seçime yönelik yoğun bir çalışma yürütüldüğünü ve Malatya’yı ayağa kaldıracak adaylara seçim çalışmalarında başarılar dileyen Yavuz, toplantıda ayrıca Gelecek Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi’nden AK Parti’ye geçen üyelere rozet taktı.