Gazze, kadın ve çocuk mezarlığına dönüştü

Malatya AK Parti Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi, Gazze'deki İsrail saldırılarını kınayan bir açıklama yaptı. Tanrıverdi, 'Gazze, kadın ve çocuk mezarlığına dönüştü. Masum kadın ve çocuklar katledilirken, vicdanlarımız yara aldı' dedi.

Gazze, kadın ve çocuk mezarlığına dönüştü

Malatya AK Parti Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi, Gazze'deki İsrail saldırılarını kınadı. Tanrıverdi, yaptığı açıklamada, "Gazze, kadın ve çocuk mezarlığına dönüştü. Masum kadın ve çocuklar katledilirken, vicdanlarımız yara aldı." dedi.

Tanrıverdi, "Dün Bosna'da, bugün Gazze'de olduğu gibi çatışma bölgelerinde kadınlara uygulanan insanlık dışı fiziksel, cinsel saldırılar ve toplu şiddet aynı zamanda savaş suçu. Maalesef şiddetin en ağırı Gazze'de yaşanıyor, dünyanın gözü ününde her saat 6 çocuk, 4 kadın öldürüldü. Burada ölen sadece masum kadın ve çocuk değil, vicdanlarımızdır." ifadelerini kullandı.

Tanrıverdi, ateşkesin kalıcı olmasını dilediğini belirterek, "İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları bir insanlık suçudur. Bu saldırıların bir an önce sona ermesini ve ateşkesin kalıcı olmasını diliyoruz." diye konuştu.