Galatasaray  Olimpija Ljubljana maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2'nci Eleme Turu rövanş karşılaşmasında Galatasaray sahasında Zalgiris'i 1-0 mağlup ederek adını 3. tura yazdırdı. Temsilcimizin rakibi ise Olimpija Ljubljana oldu. Peki Galatasaray- Olimpija Ljubljana maçı ne zaman hangi kanalda?

Galatasaray  Olimpija Ljubljana maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Olimpija Ljubljana maçı için geri sayım başladı. Sarı-kırmızılı ekip, Zalgiris Vilnius'u 1-0'lık skorla mağlup etti ve tur atladı. Sarı kırmızılı takımın 3. ön elemede Sloven ekibi Olimpija Ljubljana karşısına forma terletecek. Şampiyonlar Ligi'nde 3. ön eleme turu karşılaşmaları 9-15 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Peki, Galatasaray Olimpija Ljubljana maçı ne zaman? İşte, ayrıntılar.

Galatasaray Olimpija Ljubljana maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

2. Ön Eleme Turu’nda Litvanya takımı Zalgiris’i 1-0’lık skorla saf dışı bırakan sarı-kırmızılılar, bir üst turda Slovenya temsilcisi NK Olimpija Ljubljana ile eşleşti.

NK Olimpija Ljubljana, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Bulgaristan ekibi Ludogorets Razgrad'ı 1-1 ve 2-1’lik skorlarla mağlup ederek tur atlamıştı.

9 Ağustos Çarşamba günü oynanacak mücadelenin saati henüz belli olmadı.