Filistin'in dramı resimlerle anlatıldı

Memur-Sen Malatya Şubesi ve Fethi Gemuhluoğlu Fen Lisesi işbirliği ile düzenlenen sergide, Filistin'deki savaşın acılarını anlatan resimler sergisi açıldı.

Filistin'in dramı resimlerle anlatıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya'da Memur-Sen Malatya Şubesi ve Fethi Gemuhluoğlu Fen Lisesi resim öğretmeni Nurgül Söylemez işbirliğiyle Malatya Park AVM fuaye alanında Filistin konulu resim sergisi açıldı.

Filistin'in dramı resimlerle anlatıldı

Serginin açılışını gerçekleştiren Memur-Sen İl Başkanı Hüseyin Söylemez, 50 günü aşkındır Filistin halkına uygulanan zulmün dünyaya duyurulabilmesi için her türlü çalışmayı yaptıklarını ancak bunun yeterli olmadığını söyledi.

Filistin'in dramı resimlerle anlatıldı

Söylemez, "Dünya bu zulmü duydu. Müslüman olsun, olmasın insani değerleri taşıyan herkes Filistin'den, Gazze'den, mazlumlardan haberdar oldu. Bunun akabinde dünyanın her yerinden sesler yükselmeye başladı. Gazze'liler bizlere bir şeyler öğretti. Şehadeti öğretti. Ölmenin şerefli olanını, dünyanın bir anlamı olmadığını, birbirimizin kıyametini bilmeyi öğretti." dedi.

Filistin'in dramı resimlerle anlatıldı

Söylemez, bu noktada Malatya STK'ları ve devlet kurumlarının üzerine düşeni yapmaya çalıştığını belirterek, "Bu gün de Eğitim Bir Sen olarak, Fetih Gemuhluoğlu okulumuzla, resim öğretmenimiz Nurgül Sözyelemz'in katkılarıyla 2 gün sürecek bir serginin açılışını yapıyoruz. Katkılarından dolayı İlçe Müdürümüz Caner beye, Okul yönetimimize ve Nurgül hanıma ev sahipliği için Malatya AVM Park yönetimine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Sergi, 29-30 Kasım tarihleri arasında Malatya Park AVM fuaye alanında ziyaret edilebilecek.