Fidanel güven tazeledi

TMMOB Mimarlar Odası Malatya Şubesinin 8. Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste halinde gidilen seçimde, mevcut başkan Yunus Emre Fidanel, yeniden başkanlığa seçildi.

Fidanel güven tazeledi

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası Malatya Şubesinin 8.Olağan Genel Kurulu, Mimarlar Odası Toplantı Salonunda yapıldı. Tek liste halinde gerçekleştirilen Genel Kurul’da mevcut başkan Yunus Emre Fidanel, güven tazeleyerek, yeniden başkanlığa seçildi. Yapılan seçimler sonucunda Yunus Emre Fidanel, başkanlığındaki yönetim kuruluna; Emrah Tosun, Muhammed Emin Akçay, İsmail Caner Kaymaz, Talha Torun, Ecem Akbulut, Aslı Aktaş Arı, Mustafa Arif Şavata, Sefa Çalışkan, Hilal Acı, Ayşegül Akboğa Alakaş, Işıl Taşkın seçildi. 

Sadece meslek siyaseti yapacağız

2 gün süren genel kurulda konuşan Mimarlar Odası Malatya Şube Başkanı Yunus Emre Fidanel, oda olarak çok yoğun ve başarılı bir dönemi geride bıraktıklarını belirterek, "Büyük bir enerji ve gayretle 8.Dönem Yönetim Kurulu seçimlerimizi tek listeyle gerçekleştirdik. Üyelerimizin teveccühüyle bir dönem daha yönetim kurulunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yeni dönemde de hep birlikte odamızın varlığını koruyarak, sadece meslek ve meslektaş siyaseti yapacağız. İş yoğunluğundan dolayı yeni dönemde aramızdan ayrılan 7.Dönem YK üyelerime ayrıca teşekkür eder, aramıza yeni katılan YK üyelerimi de tebrik ederim.  Son 2 yılda odamızın çok daha aktif ve faydalı hale gelmesinde emeği geçen ve bugün seçimimizde oy kullanan tüm meslektaşlarıma teşekkürlerimi sunarım" şeklinde konuştu.