Fenerbahçeliler buluştu

Malatya Fenerbahçeliler Derneği tarafından Malatya'da Dünya Fenerbahçeliler Günü kutlandı. Malatya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Güven Yalvaç, Malatya'da yaşayan Fenerbahçelilerin sosyalleşmesi için çalışmalar gerçekleştirdiklerini ve sosyal sorumluluk projelerini de hayata geçirdiklerini söyledi.

Fenerbahçeliler buluştu

Malatya Fenerbahçeliler Derneği tarafından Malatya’da ilk defa Dünya Fenerbahçeliler Günü kutlandı. Kentteki bir restoranda düzenlenen kutlama programına, katılan Dünya ve Avrupa Şampiyonu Fenerbahçe’nin Malatyalı Milli Sporcusu Hatice Akbaş’ta Hatice Akbaş’a başarısından dolayı plaket takdim edildi. Dernek tarafından ayrıca, derneğin çalışmalarına katkı sağlayan isimlerde plaketle ödüllendirildi.

Sosyal sorumluluk projeleri yapıyoruz

Programın açılışında konuşan Malatya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Güven Yalvaç, “Dernek olarak Malatya’da yaşayan Fenerbahçelilerin sosyalleşmesi için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Sadece bir spor organizasyonu değil sivil toplum kuruluşu olarak da projeler yapıyoruz. Ramazan kolisi, gıda yardımı, ihtiyaç sahibi öğrencilere mont ve bot yardımı, fidan bağışı, İzmir depremine destek gibi sosyal sorumluluk projelerini de hayata geçiriyoruz. Bölgede yaşayan renktaşlarımızla güç birliği oluşturmak için çalışmalar yapıyoruz” dedi. 

Yeni Malatyaspor’u Süper Lig’de görmek istiyoruz

Geceye video konferans yoluyla bağlanan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Agah Ruşen Çetin ise, Cumhuriyetin yüzüncü yılında şampiyon olmak istediklerini söyledi. Çetin, Yeni Malatyaspor’un bu sezon Süper Lig’de olmayacağını da hatırlatarak, Yeni Malatyaspor’u en kısa sürede ligde görmek istediklerini de vurguladı. Malatyalı milli sporcu Hatice Akbal ile gurur duyduklarını ifade eden Çetin, “Hatice Akbaş çok değerli sporcularımızdan bir tanesi. Bayrağımızı dalgalandırdı ve bizi onurlandırdı. Onunla gurur duyuyoruz. Her zaman bayrağımızı dalgalandırmaya devam edecek” şeklinde konuştu.