Evinde Kaplan

Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 11.haftasında bugün saat: 16:00'da Yeni Malatya Stadyumu'nda Medipol Başakşehir'i konuk edecek. Bu sezon sahasında oynadığı son 3 maçta galibiyet alarak seri yakalan sarı siyahlı takım, galibiyet serisini sürdürmek istiyor. 

Evinde Kaplan

Süper Lig’in 11. haftasında Medipol Başakşehir’i konuk edecek olan Yeni Malatyaspor, evindeki 4 maçlık yenilmezlik serisini sürdürmek için mücadele edecek. Yeni Malatyaspor ile Medipol Başakşehir, Süper Lig’de daha önce 6 kez karşı karşıya geldi. Bu 6 karşılaşmanın 4’ünü Medipol Başakşehir, 1’ini Yeni Malatyaspor kazanırken, 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Mücadeleyi Çakır yönetecek

Yeni Malatya Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak müsabakayı, hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun yapacak. Çağdaş Altay karşılaşmada 4. hakem olarak görev alacak. Sarı-siyahlılarda, kadro dışı bırakılan Cueva'nın yanı sıra sakatlığı bulunan Lukoki'nin de bu maçta forma giymeyeceği öğrenildi. Koronavirüs testleri pozitif çıkan ve karantina sürelerinin tamamlanmasının ardından takımla birlikte antrenmanlara başlayan Zeki Yavru ve Olcay Şahan’ın ise yarın ki karşılaşmada kadroda yer alması bekleniyor. Son lig maçında elmacık kemiği kırılan kaleci Abdulsamed Dumlu’nun ise oynayıp oynamayacağı maç günü netlik kazanacak.
Medipol Başakşehir'de ise Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı Leipzig maçında sakatlanan ve oyundan çıkan Boli Bolingoli Mbombo, Yeni Malatyaspor'a karşı takımındaki yerini alamayacak. Aynı mücadelede sakatlanan ve oyundan çıkan takım kaptanı Edin Visca'nın durumu ise maç günü netlik kazanacak.Turuncu-lacivertli ekipte sakatlığı süren Junior Caiçara, bu mücadelede de forma giyemeyecek. 

Son iki maçında 1 galibiyet, 1 beraberlik alan Yeni Malatyaspor, haftaya 3 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyet ve 12 puanla 12. sırada giriyor.  Bu sezon 4 galibiyet, 2 beraberlik, 4 yenilgisi bulunan Medipol Başakşehir ise 14 puanla 9. sırada giriyor. 

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nde dün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Yeni Malatyaspor, maç saatini beklemeye başladı.