Evde 3 puan hesabı

Spor Toto 1. Lig'in 12. haftasında bugün Yeni Malatyaspor ile Gençlerbirliği karşı karşıya gelecek. Saat 16.00'da Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı, Furkan Aksuoğlu yönetecek. Ligde çıktığı 11 karşılaşmada 2 kez galip gelen ve bu galibiyetleri deplasmanda elde eden Yeni Malatyaspor, Gençlerbirliği karşısında kazanarak evinde 3 puanla tanışmak istiyor.

Evde 3 puan hesabı

Spor Toto 1. Lig'de bu sezon evinde oynadığı 5 karşılaşmada galibiyet elde edemeyen Yeni Malatyaspor, bugün evinde oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşmasını kazanarak, evinde 3 puanla tanışmak istiyor. Bugün saat 16.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı, Furkan Aksuoğlu yönetecek. Aksuoğlu’nun yardımcılıklarını Baran Eraslan ile Murat Temel yapacak. Karşılaşmada, Yunus Dursun ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Yeni Malatyaspor evinde seri peşinde

Lig’de geride kalan 11 haftalık bölümde 2 galibiyet, 3 beraberlik, 6’da mağlubiyet yaşayan ve topladığı 9 puanla 17’inci sırada yer alan sarı siyahlı ekipte, futbolcuların performansları, hırs ve istekleri teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Son olarak ligin 11’inci haftasında deplasmanında Altınordu’yu 3-0’la geçen sarı siyahlılar,  Gençlerbirliği karşısında kazanıp bu sezon ilk kez seri yakalamanın hesaplarını yapıyor.

Sahasında kazanmadı

Deplasmandaki iyi oyununun Gençlerbirliği karşısında da sürdürmek isteyen Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmayı kazanarak, ilk iç saha galibiyetini almak istiyor. Doğu ekibi, 11 haftalık bölümde evinde oynadığı 5 karşılaşmada 3 mağlubiyet 2 beraberlik aldı.