Esnafın sesi olacağız

11 Ocak 2022 tarihinde yapılması planlanan Malatya Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası seçimlerinde adaylığını açıklayan Murat Yaşılak, 33 yıllık meslek hayatında meslektaşlarının sorunlarını çok iyi bildiğini belirterek, çözüm ve hizmet odaklı anlayışla esnafların her daim sesi olacağını söyledi.

Esnafın sesi olacağız

2022 Ocak ayı içerisinde yapılacak olan Malatya Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası seçimlerinde adaylığını açıklayan Murat Yaşılak, yeni genç ve dinamik bir kadroyla kurum ve esnaflar arasında köprü görevi göreceklerini belirtti. Oda başkanlığına esnaflarla yapılan istişareler neticesinde aday olduğunu anlatan Yaşılak, "Biliyorum ki bu koltuklar bu makamlar şan ve şöhret yeri değil. Üyelerine hizmet verebilme yerleridir. Bizde hizmet anlayışıyla bu yola çıktık. Bu mesleğin içinde doğdum, yaşayarak, öğrendim. Neye ihtiyacımız var, eksikler neler, beklentiler, istekler, nedir, biliyorum. Esnafımızın haklarını daha iyi korumak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Meslek odamızı diğer odalar içerisinde hak ettiği yere getirmek istiyoruz. Üyelerimize en iyi hizmeti, en kaliteli hizmeti vermenin gayreti içerisinde birlikte hareket edeceğiz. Her zaman ben değil, biz anlayışında olacağız. Hep birlikte çalışacağız" dedi.

Yeni bir ruh ve heyecanla hizmet edeceğiz

Berberlik ve kuaförlüğün bir sanat olduğunu dile getiren Yaşılak, "Sanatımızı hep birlikte hak ettiği yere taşıyacağız. Yıllardır edindiğim bilgi, birikim ve tecrübelerimle berber, kuaför ve güzellik salonu sahibi kardeşlerimizin sorunlarının çözümü, birlik ve beraberlik içerisinde ortak kararlarla bu kutsal görevi layıkıyla yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Bizler yeni ve genç bir kadro ile bundan sonra kurumlar ve esnafların arasında köprü olmak için yola çıktık. Birlik ve beraberlik içerisinde herkesin katılımcı olduğu, yeni bir ruh, yeni bir heyecanla hizmet etmek, şeffaf bir yönetim anlayışını odamıza kazandırmak için çıktığımız hizmet yolunda inanıyorum ki bu süreç zarfında Esnaflarımız kazanacak, hizmetlerimiz konuşulacak ve hayata geçireceğimiz projelerimiz de Türkiye’de faaliyet gösteren diğer tüm esnaf odalarına da örnek olacaktır. Mesleğimiz geleceğimizdir, geleceğimize sahip çıkalım. Allah çıktığımız bu yolda hayırlar eylesin" şeklinde konuştu.