Esnaf teşekkür etti

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Sokak Sağlıklaştırma çalışmalarıyla şehrin belleğinde ve hafızasında önemli bir yere sahip olan mekânları yeniden canlandırarak modern ve daha kullanışlı hale getiriyor. Bu kapsamda, Kuyumcular Çarşısı'nda yapılan düzenlemelere esnaf, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

Esnaf teşekkür etti

Yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarda vatandaş memnuniyetini ön planda tutan, her zaman farklı fikir ve görüşlere önem vererek hizmetlerini gerçekleştiren Malatya Büyükşehir Belediyesinin Sokak Sağlıklıştırma çalışmaları vatandaşlar tarafından da büyük beğeni topluyor. Sokak Sağlıklaştırma çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar sonunda mevcut alanın çok güzel bir görünüme kavuştuğunu belirten kuyumcu esnafları yapılan çalışmalardan dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ettiler. Çarşı içinde yer alan esnaflar çarşının yenilenmesiyle birlikte özellikle alışverişe gelen vatandaşların memnuniyet duyduğunu ve bundan dolayı çarşının daha da kalabalık hale geldiğini söyledi. Esnaflar ışıklandırmalarıyla, kaldırımlarıyla, cepheleriyle birlikte çarşının daha modern ve kullanışlı hale geldiğini ifade ettiler. 

Vatandaşlardan teşekkür

Kuyumcular Çarşısının eski görüntüsünün gelişen Malatya’ya yakışmadığını belirten vatandaşlar ise, Büyükşehir Belediyesinin her alanda olduğu gibi şehrin güzel görünmesi için sokak sağlıklaştırma çalışmalarıyla Malatya’yı daha güzel bir hale getirdiğini dile getirdiler. Bu çalışmaların şehrin her noktasında kendini gösterdiğini söyleyen vatandaşlar, çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ettiler. 

Hizmetlerimiz Malatya için

Malatya’yı her anlamda çağdaş, modern bir şehir haline getirmek için çalıştıklarını ifade eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Şehri her yerinden yüceltmeye, hizmetlerle tanıştırmaya, modern çağdaş anlamda şehir oluşturmaya gayret ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Şehrin güzelleştirilmesi noktasında kuyumcular çarşısı ile ilgili yoğun bir çalışma yaptık. Şu anda biz büyük bir gayretle talepleri de yerine getirmeye çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de inşallah diğer şehir güzelleştirmesi Kent mobilyaları kent estetiği ile ilgili çalışmaları da yoğun bir çalışmayla devam ettireceğiz. Şehir aynı sokaktaki insanların eşsiz yürüyüşüdür. Aynı havayı teneffüs etmenin güzelliğidir. Şehri bu şekilde görmemiz gerekiyor. Şehrin her renkleri, her düşüncesi, her fikri bizim için kıymetlidir ve anlamlıdır. Kuyumcular Çarşısında da yaptığımız çalışmalarla birlikte hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın memnun olduğunu görmek bizleri de memnun ediyor” diye konuştu.