Eroğlu'na son görev

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde genel cerrahi uzmanı olarak görev yapan önceki gün vefat eden Op. Dr. Mustafa Eroğlu için görev yaptığı hastane önünde tören düzenlendi. 

Eroğlu'na son görev

Malatya'da vefat eden genel cerrahi uzmanı Op. Dr. Mustafa Eroğlu için çalıştığı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tören düzenlendi. Eroğlu (71) için başhekimlik binası önünde yapılan törene, Malatya Sağlık İl Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erhan Berk, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Beytur, Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimi Erol Karaaslan, Malatya Tabipler Odası Başkanı Sezai Demirel, Eroğlu'nun eşi Hayal Eroğlu ve mesai arkadaşları katıldı. Malatya Tabipler Odasının eski başkanlarından Eroğlu'nun cenazesi 1990 yılından bu yana çalıştığı hastanenin önüne getirilerek helallik alındı. Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.
Her zaman bizlere örnek oldu 
Törende konuşan Malatya Sağlık İl Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erhan Berk, üzüntü içerinde olduklarını dile getirerek "Allah kendisine rahmet eylesin. Bizler razıydık. Gerçekten çalışırken metliğiyle, engin hoş görüsüyle, beslediği sadakatiyle, hastalara davranışıyla bizlere örnek oldu her zaman. Bizler razıyız. Rabbim de razı olsun. İnşallah insanlığa verdiği hizmet günahlarına mağfiret olarak kendisinin karşısına çıkar. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin" dedi. 
Kelimeler kifayetsiz kalır
Malatya Tabipler Odası Başkanı Sezai Demirel ise, "Acımız büyük,  kaybımız büyük. Benim Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nden başlayan bir dostluğum var. Neredeyse 40 yıl olacak. Anlatmam mümkün değil. Kelimeler kifayetsiz kalır. Tabip Odasında başkanken gerçekten çok değerli hizmetler yaptı. Bu gün ki odayı bize kazandırdı. Onun yönetiminde, onun kurulunda olmaktan onur duyuyorum. Allah gani rahmet eylesin. Biz razıydık rabbim de razı olsun. Mekanı cennet olsun" diye konuştu. Genel Cerrahi Uzmanı Eroğlu'nun cenazesi Doğanşehir ilçesi Sürgü Mahallesi'nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedildi.