Erdoğan Malatyalılarla buluşacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçiminin ikinci tura kalması üzerine 23 Mayıs Salı günü Malatya'da olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Malatya programıyla ilgili AK Parti il binasında basın açıklaması düzenlendi. 

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Erdoğan Malatyalılarla buluşacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçiminin ikinci tura kalması üzerine yapacağı yurt gezilerine öncelikle deprem bölgelerinde başlayacağı ve 23 Mayıs Salı günü de Malatya’ya geleceği Ak Parti İl binasında düzenlenen basın toplantısıyla duyuruldu. Ak Parti İl Başkanı Namık Gören’ in açıklama yaptığı 2 dakikalık basın toplantısına Ak Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık, Milletvekilleri Abdurrahman Babacan, İhsan Koca, İnanç Kara Ölmeztoprak ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Ak Parti üyeleri katıldı.14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 1. Tur Seçiminde Malatya’da yüzde 70 oranında oy alan Erdoğan’ın program içeriğinin netlik kazanmadığı, ancak Kültür ve Turizm Bakanlığı Malet Konteyner Kenti’ni ziyaret edeceği ve buradaki depremzedelerle bir araya geleceği öğrenildi. 

28 Mayıs Türkiye yüzyılı tarihidir

Ak Parti İl Başkanı Namık Gören’ in açıklaması şu şekilde: “Geçtiğimiz pazar yapılan ve tarihin en büyük katılımıyla gerçekleştirilen 14 Mayıs seçimleriyle milletimiz, PKK, FETÖ ve tefecilerle kol kola gezenleri sandığa gömmek suretiyle bir tarih yazmıştır. Bu tarih Türk milletinin, ülkemizin üzerinde yazılan yüzlerce senaryoların yırtılıp çöpe atıldığı bir tarihtir. Bu tarih milletimizi ayrıştırma yapmak suretiyle aramıza nifak sokmaya çalışanların oyunlarının bozulduğu tarihtir. Bu tarih Allah'ın izniyle 28 Mayısta milletimizin teveccühü ve desteğiyle kazanacağımız zaferin ayak seslerinin tarihidir. Bu tarih aynı zamanda Türkiye yüzyılı tarihidir. Türkiye vizyonunu ülkemize kazandıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 23 Mayıs 2023 saat 13.30'da Malatya’ya teşrif edecek “

Erdoğan Malatyalılarla buluşacak