Erdoğan için adak adadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde yeniden seçilmesi Malatya'da büyük bir mutlulukla karşılandı. Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesi için adak adayan Malatyalı inşaat işçisi 45 yaşındaki Ahmet Apaçık, seçim sonucunun ardından büyükbaş hayvanını adak olarak kesti.

Erdoğan için adak adadı

14 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçiminde yeterli çoğunluk sağlanamadığı için Cumhurbaşkanı seçilemeyen Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilmesi halinde adak adayan inşaat işçisi Ahmet Apaçık, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kazanmasıyla adamış olduğu adağını kesti. 
Battalgazi ilçesi Hanımınçiftliği Mahallesinde yaşayan Apaçık, Erdoğan’ın kazanmasının ardından 5 aydır niyet ettiği adağı keseceğini belirterek, “Önce Allah için sonra Recep Tayyip Erdoğan için bu düveyi kesiyorum. Allah cumhurbaşkanımıza zeval vermesin, sürekli onun yanındayız. Tüm dünya duysun ki tek millet tek devlet tek bayrak, bir Allah’ımız var bir de Recep Tayyip Erdoğan” dedi. 
Duaların ardından adağını kesen Apaçık, Allah cumhurbaşkanımızı korusun, zeval vermesin dedi.