Engelli aileler unutulmadı

Tüm Türkiye'yi derinden sarsan 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Ramazan ayı öncesi hayırsever vatandaşlar, engelli aileleri unutmadı.

Engelli aileler unutulmadı

Malatya Kent Konseyi,3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Erkut Hayvancılık engelli ailelere Ramazan ayı öncesi gıda, hijyen malzemeleri, hasta-çocuk bezleri ve kurban etlerinden oluşan yardımlar yapıyor.

Yapılan yardımlarla ilgili açıklamada bulunan 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği Başkan Yardımcısı Şenol Sarıcı, “Büyükşehir Kent Konseyi engelliler çalışma grubu,3 Aralık engelsiz yaşam derneği ve Diyanet işleri başkanlığı iş birliğinde Diyanet işlerinin göndermiş olduğu gıda kolileri, Erkut Hayvancılığın teslim etmiş olduğu kurban etlerini ve hayırseverlerin bizlere teslim etmiş olduğu hijyen malzemeleri, kıyafetler ve hasta bezlerini engelli kardeşlerimize dağıtıyoruz. Bu konuda bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu süreçte destek olduklarını dile getiren Mehmet Erkut, “Erkut Hayvancılık olarak buradayız. Bugün engelli ailelerimize Ramazan kolisi hazırlandığını haber aldık. Bizde bu sürece et payı olarak destek vermek istedik. Allah razı olsun dostlarımızdan kurban bağışları aldık. Rabbim ne niyetle kestilerse kabul etsinler inşallah. Rabbim onları darda koymasın. Eğer sizlerde bu sürece destek vermek isterseniz Erkut hayvancılık olarak sizleri Malatya Yeşilyurt Tecde’de bekliyoruz” ifadelerini kullandı.