Eğitime anlamlı destek

Eğitimci ve girişimci Emine Aydıncak tarafından hayata geçirilen anlamlı proje kapsamında Yeşilyurt ilçesi Muhsin Yazıcıoğlu Ortaokulu'na kütüphane yaptırıldı.

Eğitime anlamlı destek

Hayata geçirdiği projelerle adından sıkça söz ettiren Eğitimci Emine Aydıncak bu kez de Muhsin Yazıcıoğlu Ortaokulu'na kütüphane yaptırdı. Aydıncak'ın kurucusu olduğu anaokulunda, kütüphane yaptırılmak üzere kermes düzenlendi. Son olarak Özal Mahallesinde bulunan Özal İlkokulu öğrencilerine animasyon gösterisi düzenleyerek çocukların eğlenceli anlar yaşamasına olanak sağlayan Aydıncak kermesin geliriyle Yeşilyurt ilçesinde bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Ortaokulu'na kütüphane yaptırdı. 

Kermes düzenleyip kütüphane yaptılar

Malatya'da okullara yönelik 3. projesini 'Çocuklar Okusun' sloganıyla hayata geçiren Eğitimci Emine Aydıncak, eğitimde fırsat eşitliğini yaratmak için çaba sarf ettiklerini ve projelerini sürdüreceklerini söyledi.  Aydıncak: "Hayat yolundaki basamakları çıkarken, çocuklara yalnız olmadıklarını göstermek için bir kütüphane kurmaya karar verdim. Taptaze fidanları, doğru bilgilerle buluşturmak biz yetişkinlerin asli görevi. Onların tazecik beyinlerinde yeni ufuklar açmak, vizyonlarını geliştirmek için çıktığım yolda ilerlerken, öğrenecekleri her yeni bilgi bana tarifsiz bir mutluluk ve heyecan veriyor. Eğitimde fırsat eşitliği yaratmak adına, birlikte çıkıyoruz o merdivenleri. Hayat, paylaştıkça güzelleşiyor. Her çocuk, geleceğimiz için bir umut! Bende, var gücümle geleceğimizin umutlarıyla birlikte yürümeye devam ediyorum" dedi.  Aydıncak'ın öncülük ettiği proje kapsamında Muhsin Yazıcıoğlu Ortaokulu'na geniş kapsamlı kütüphane kurulurken öğrenciler kütüphanenin kurulması sonrası mutluluk yaşadı.