'Devletimizin Olduğu Yerde Kimse Kimsesiz Değildir'

Vali Seddar Yavuz ve eşi Hanımefendi Selda Yavuz, Battalgazi Orduzu Tabiat Parkı'nda ebeveynlerini kaybetmiş çocuklar ve aileleriyle düzenlenen kahvaltıda buluştu. Vali Yavuz, çocuklara her zaman destek olacaklarını belirtti.

'Devletimizin Olduğu Yerde Kimse Kimsesiz Değildir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Valisi Seddar Yavuz ve eşi Hanımefendi Selda Yavuz, Battalgazi ilçesi Orduzu Tabiat Parkı'nda ebeveynlerini kaybetmiş çocuklar ve aileleri için düzenlenen kahvaltı programına katıldılar. Programa ayrıca, Kuluncak Kaymakamı Ahmet Yeşilyurt ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sait Çeçen de eşlik etti. Etkinlikte 53 çocuk ve 28 aile misafir edildi.

Vali Yavuz, kahvaltıda yaptığı konuşmada Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin, Sayın Cumhurbaşkanı’nın liderliğinde, her vatandaşın sorunuyla yakından ilgilendiğini ve ihtiyaçlarını karşılamak için çalıştığını belirtti. Yetim ve öksüz çocuklar başta olmak üzere, depremde yakınlarını kaybeden çocuklara ve tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmanın kendisi için bir görev olduğunu vurgulayan Vali Yavuz, "Devletimizin olduğu yerde kimse kimsesiz değildir" dedi.

Vali Yavuz ayrıca, Gazze ve Lübnan’da yaşanan acılara değinerek Türkiye’nin mazlumların yanında olduğunu belirtti. “Yetim gülerse, dünya güler” anlayışıyla hareket ettiklerini ifade eden Yavuz, çocukların geleceği için her zaman ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Etkinlik, çocuklar ve ailelerinin manevi destek dolu anlarıyla sona erdi.