Desteklerimizi Artırarak Sürdüreceğiz

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette, iki oda arasındaki kardeşlik ilişkisi ve iş birliğinin güçlendirilerek devam edeceği vurgulandı.

Desteklerimizi Artırarak Sürdüreceğiz

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, beraberindeki ATO Yönetim Kurulu Üyeleri Yasin Özyolu ve Ali İhsan Güçlü ile ATO Meclis Üyesi Mehmet Özbey ile birlikte, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında Malatya'da 6 Şubat depremlerinin ardından geçen 18 aylık süreçte yapılan çalışmalar ve yeniden ayağa kalkma çabaları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

“Kardeş Oda Olarak Hareket Ediyoruz”

Ziyarette konuşan MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Ankara Ticaret Odası’nın deprem sonrası Malatya’ya yaptığı desteklerin önemine değinerek, "Yeniden ayağa kalkma mücadelesi verdiğimiz bu günlerde her türlü ziyaret ve desteğin büyük önemi var. Ankara Ticaret Odası, depremin ilk gününden itibaren yanımızda oldu. ATO ile kardeş oda bakış açısıyla hareket ediyoruz ve bu iş birliğini güçlü bir şekilde sürdüreceğiz," dedi.

Baran: "Desteklerimizi Artırarak Sürdüreceğiz"

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nda olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden ATO Başkanı Gürsel Baran, Malatya’ya üçüncü kez geldiğini belirtti. "Her gelişimde Malatya Ticaret ve Sanayi Odamıza mutlaka uğrarım. Oğuzhan başkanımızdan bilgiler alırız. Malatya TSO ile kardeş oda gibi hareket ediyoruz. Depremden ağır hasar alan Malatya için desteklerimizi artırarak sürdüreceğiz," diye konuştu.

Bu ziyaretle iki oda arasındaki kardeşlik ve iş birliği ilişkilerinin daha da güçlendiği vurgulandı.