Depremzede Gençlere Umut Aşılıyor: Fotoğrafçılık Eğitimleri Başlıyor!

DEHADER, Gençlik ve Spor Bakanlığı destekli 'Tam Zamanında Projesi' kapsamında Rönesans Konteyner Kentte yaşayan gençlere fotoğrafçılık eğitimi verecek. Eğitimler 12 Nisan'da başlayacak, gençlerin çektiği kareler sergide buluşacak.

Depremzede Gençlere Umut Aşılıyor: Fotoğrafçılık Eğitimleri Başlıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Değerli Hayatlar Eğitim Derneği (DEHADER), Malatya’daki Rönesans Konteyner Kentte yaşayan gençlere yönelik ücretsiz fotoğrafçılık eğitimleri düzenliyor. Eğitimler, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen "Afetten Etkilenen Gençlerin Güçlendirilmesi Destek Programı" çerçevesinde yürütülen "Tam Zamanında Projesi" kapsamında gerçekleştirilecek.

Proje, Yeşilyurt Kaymakamlığı ve Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Fotoğrafa ilgi duyan 16-25 yaş arasındaki gençlerin katılabileceği eğitimler, 12 Nisan 2025’te başlayacak ve 11 Mayıs’a kadar hafta sonları sürecek.

Proje Koordinatörü ve DEHADER Yönetim Kurulu Başkanı Mine Yeter, eğitimlerin tamamen ücretsiz olduğunu belirterek, “MAFSAD eğitim sürecine fotoğraf makinesi desteği sağlayacak. Eğitim sonunda ise gençlerimizin çektiği fotoğraflardan oluşan bir sergi açacağız” dedi.

Fotoğraf eğitimlerine katılmak isteyen gençler, detaylı bilgi ve kayıt için 0 505 759 52 13 numaralı telefonu arayabilir.