Depremin yaraları sarılıyor!

2023 Yerel seçimlerinde Ak Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Nuri Alan, kentte balıkçılık yapan esnaflarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Depremin yaraları sarılıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Battalgazi Belediye Başkanı Aday Adayı Mehmet Nuri Alan, 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan Malatya Kasap Pazarı esnafını yeni yerinde ziyaret ederek sohbet etti. Alan, “Asrın felaketi olan depremleri yaşadık, şehrimizde iş yerleri yıkıldı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Malatya’mıza gelerek incelemelerde bulundu. Depremden hemen sonra bakanlarımız kentteydi. Devlet ve millet el ele vererek depremin yaralarını sarılıyor. Emeği geçenlere teşekkürler ediyorum. Malatya’mız ve Battalgazi ilçemiz için yerinde dönüşümler başladı. Devletimiz en kısa sürede konutları teslim etmeye hazırlanıyor. Bizde seçim çalışmaları kapsamında esnaflarımız ziyaret etmeye devam ederek, sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz” şeklinde konuştu.

Depremin yaraları sarılıyor!Alan daha sonra Kışla Caddesinde esnafları ziyaret etti. Gençlerle sohbet ederek desteklerini istedi.