Curling takımı kuruldu

Son dönemlerde revaçta olan, hızla gelişip yaygınlaşan ve birçok yaş grubunda yoğun ilgi ve talep gören Curling sporu Malatya'da Yeşilyurt Belediyespor bünyesinde hayata geçirildi.

Curling takımı kuruldu

Malatya'da Yeşilyurt Belediyespor bünyesinde Curling takımı kuruldu. Malatya Curling İl Temsilcisi Mustafa Şahaplıoğu bu denli rağbet gören ve aynı zamanda birçok yaş grubuna hitap eden bir sporu Yeşilyurt Belediyespor Kulübü bünyesinde başlattıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Şahaplıoğlu ‘’Öncelikle Curling sporunun tüm Malatya halkımız ve Yeşilyurt halkımıza hayırlı olmasını dilerim. Curling branşının Malatya İl Temsilciliğini yapıyorum. Böyle revaçta olan ve ilgi gören bir sporu Malatya halkımıza ve Yeşilyurt Belediyespor bünyemize kazandırmanın haklı olarak onur ve gururunu yaşıyorum. Bizim esas amacımız her zaman olduğu gibi yine gençlere farklı bir spor branşında layıkıyla hizmet etmektir. Yeşilyurt Belediyesporun Curling antrenörü sayın Caner Aygören hocamız ile birlikte birçok başarıya imza atacağımıza inancım tamdır. Buradan Yeşilyurt belediye başkanımız Sayın Mehmet Çınar’ a ve Curling Federasyonu Başkanı Sayın Prof. Dr. Kenan Şebin’ e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Malatya'nın spora ilgi potansiyeli var

Yeşilyurt Belediyespor Curling Antrenör’ü Caner Aygören, Curling branşının tüm Malatya'ya hayırlı olmasını temenni ederek,  "Yeşilyurt Belediyespor bünyesinde Curling branşı antrenörü olarak ben görev alacağım haklı olarak bunun mutluluğu içerisindeyim. Amacımız İl temsilcimiz sayın Mustafa Şahaplıoğlu bey ile birlikte Curling branşında; Şampiyonlar, milli sporcular, antrenörler ve hakemler yetiştirmektir. Malatya'mız ve Yeşilyurt ilçemizde oldukça dinamik bir spor ve spora ilgi potansiyeli var. Biz spor yapmak isteyen herkesle Curling sporunu en iyi şekilde icra edip yarışmalara hazırlıklar yapacağız. İl temsilcimiz ve ben şahsım adına Curling branşının Malatya’ da gelişmesi ve yaygınlaşması için elimizden gelen her şeyi fazlasıyla yapacağız ve nice şampiyonların yetişmesi için üstün gayretler göstereceğiz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.