Cueva saygısızlık yaptı

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Peru basınına Christian Cueva'nın kadro dışı kalma nedenini açıkladı.

Cueva saygısızlık yaptı

Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz günlerde yaptığı resmi açıklamayla takımın yıldız ismi Christian Cueva'yı kadro dışı bıraktığını duyurmuştu. Sarı-Siyahlılar'ın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, 29 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusuyla ilgili verdikleri kararın perde arkasını ilk kez Peru'da yayım yapan El Comercio gazetesine anlattı.  Hamzaoğlu şu ifadeleri kullandı: "Denizlispor maçında 8 numara pozisyonunda oynayacak bir oyuncuya ihtiyacım vardı. Ancak Cueva, karşılaşmaya bu mevkide başlamak istemedi. Karşılaşmadan hemen önceyse bana gelerek fikrini değiştirdiğini ve oynamak istediğini belirtti. Ben de ona partneriyle uyum içinde olmasını söyledim. Oyundan çıkarken gösterdiği tavırları normal karşıladım. Ancak o, tepkisini iyiden iyiye arttırdı. Devre arasında hem bana hem de kulübe yönelik saygısız ifadeler kullandı.

Tüm bunlar üzerine ben de Cueva'yı kadro dışı bırakmaya karar verdim. Bu takımdaki hiçbir oyuncu kulübün değerlerinin önüne geçemez. Onu şu anda affedebileceğimi düşünmüyorum. Ancak ilerleyen günlerde neler olacağını bilemem. Benim için önemli olan, oyuncuların hocanın söylediklerini sahada uygulamasıdır. Anlaşmazlıkların çıkması çok normal ama bunun çözüleceği yer soyunma odası değil. Hiçbir futbolcu kulüpten ve onun otoritesinden üstün değildir. Cueva, sınırı aştı ve saygısızlık yaptı."

Kaynak; www.asistanaliz.com