'Cueva özür dilemedi'

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kadro dışı kalan Cueva ile ilgili, Radyogol'e değerlendirmelerde bulundu. Hamzaoğlu, 'Cueva, Özür dilemedi, dilemesine de gerek yok bu saatten sonra. Büyük konuşmayı sevmem ama affetme durumu olacağını sanmıyorum' dedi.

'Cueva özür dilemedi'

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Denizlispor karşılaşmasında oyundan alınırken, tepki gösteren Yeni Malatyaspor'un Perulu futbolcusu Cueva ile Radyogol'e değerlendirmelerde bulundu. Hamzaoğlu, "Cueva ile ilgili sıkıntımız yoktu. Denizlispor maçından önce yaptığımız taktiklerde, Cueva'nın görevi takım savunmasına yardım etmekti. 2-0 öne geçtikten sonra Denizlispor ataklarını sıklaştırdı ve Cueva'da savunmada aksamaya başladı. 38. dakikada oyundan çıkarken, direk bana tepki gösterdi. Bu taktiksel bir değişiklik neden tepki gösteriyorsun dedim. Soyunma odasında el kol hareketleriyle bağıra bağıra bir şeyler söyledi, tepki gösterdi. Takımı düşünen bir profesyonelin, orada oturup, takımını, kulübünü düşünmesi lazım. Maçtan sonra oturup, yapılması gerekeni yaptık. Kararımız oyuncunun kadro dışı bırakılmasıydı. Özür dilemedi, dilemesine de gerek yok bu saatten sonra. Büyük konuşmayı sevmem ama affetme durumu olacağını sanmıyorum. Cueva aynı şeyi milli takımda da yaşadı. Teknik direktörü, Şili maçında 2-0 gerideyken, 40'ıncı Dk. oyuna soktu. Acaba orada da hocasına eleştiride bulunmuş mudur? Hiç bir oyuncu ve ben kulübün üstünde değildir" diye konuştu. 

Hedef ligi ilk 8'de bitirmek

Hamzaoğlu, Yeni Malatyaspor'un ligdeki hedefleriyle ilgili olarak de şu ifadeleri kullandı; "Hedefimiz ilk 10 içinde bitirmekti ancak ilk 8 içinde bitirmek şu anki hedefimiz. Taraftarlarımızın içi rahat olsun. Uyumumuzu daha da geliştirip, tamamen tatmin eden bir oyun sergileyeceğiz."