Çolakoğlu'ndan Kayhan'a ziyaret

Türkiye Oryantiring  Federasyonu Başkanı Prof Dr.  Tekin Çolakoğlu, Malatya Gençlik Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan'ı makamında ziyaret ettiler.

Çolakoğlu'ndan Kayhan'a ziyaret

06 Şubat 2023 tarihinde 11 ilimizde meydana gelen depremden ötürü Spor bakanlığımızın talimatıyla ve Oryantiring Federasyonumuzun ''Sporun İyileştirme Gücü''  projesi 14 Nisan 2023 tarihinde Malatya’da icra edildi.  Faaliyet için ilimize gelen Türkiye Oryantiring  Federasyonu Başkanı Prof. Dr.  Tekin Çolakoğlu, Malatya Gençlik Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan’ı makamında ziyaret ettiler. 
Ziyarette konuşan Türkiye Oryantiring  Federasyonu Başkanı Prof. Dr.  Tekin Çolakoğlu,  11 ilde meydana gelen ve bu illerden  bir tanesi olan Malatya’ya, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Tekin Çolakoğlu,  ''Sporun İyileştirme Gücü''  etkinlik faaliyetini yapmamız da öncülük  eden herkese teşekkür etti. Malatya Gençlik Spor İl Müdürümüz Ebubekir Kayhan’ı konuşmasında öncelikle ilimizde bu zor günlerde bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda olan sizlere Kurumumuz adına çok teşekkür ederek, “Bizler Gençlik  Spor  İl Müdürlüğü  olarak depremin ilk gününden beri   hizmete Spor bakanlığımızın talimatı ile devam ediyoruz.  Yaşanan bu deprem felaketi sizleri de bizleri de derinden üzmüştür. Bakanlığımızın, Federasyon Başkanlarının ve de İl Temsilcilerimizin desteği   ile ilimizde bu tür etkinlikler yaparak kanayan  yaraya merhem olup hep birlikte bu yaraları saracağız. Türkiye Oryantiring Federasyonunun   başlatmış olduğu ''Sporun İyileştirme Gücü''  projesi  ile  bugün ilimizde iki ayrı nokta da yapmış olduğumuz faaliyet  ile   katılımcı sporcuların ve ailelerin yüz ifadelerindeki  sevinci   görmek  bizleri de çok mutlu etti” dedi.