Çocuklara oyuncak dağıtılacak

Milli Kardeşlik Toplulukları, 6 Şubat'ta yaşanan depremlerden en şiddetli şekilde etkilenen çocukların yüzünde tebessüm olmak adına Kurban bayramında oyuncak dağıtacak. 

Çocuklara oyuncak dağıtılacak

Malatya İnönü Üniversitesi’nde ilk defa 2021 yılında kurulan ve Türkiye’nin 35 iline yayılan Milli Kardeşlik Toplulukları, kentteki çocuklara adına Kurban bayramında oyuncak dağıtacak. Milli Kardeşlik Toplulukları Genel Başkanı Muhammed Said Kurhan, 2021 yılında kurdukları toplulukla PDR uzmanı ve psikologlarla deprem bölgesindeki çocuklara psikolojik destek verdiklerini, yaklaşan Kurban Bayramı'nda deprem bölgesindeki minik kardeşlerimize oyuncak dağıtmak kararı aldıklarını söyledi.

İkinci bayram yaşatmak istiyoruz

Kurhan, “Pdr uzmanı ve psikolog arkadaşlarımızla deprem bölgesindeki küçük kardeşlerimize psikolojik destek sağlamıştık” diyerek sözlerine şöyle devam etti: “Allah Resulü ’nün çocukları hakkıyla sevmek ve onları korumak, cehennemden kurtuluşa vesiledir. Hadisine istinaden ve asrın felaketinden belki de en şiddetli biçimde etkilenen minik kardeşlerinin yüzünde bir tebessüm olabilmek adına ve onlara ikinci bir bayramı yaşatmak niyetiyle Kurban Bayramı'nda deprem bölgesindeki minik kardeşlerimize oyuncak dağıtmak kararı aldık. Öğrenci arkadaşlarımızla birlikte umarım minik kardeşlerimizin gönlünü azda olsa hoşnut ederiz ve mutlu olmalarına Allah bizleri vesile eder." Haber-Foto: Merve Kılavuz