Çirkin saldırı kabul edilemez

Bugün akşam saatlerinde Kernek Meydanı'nda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sırasında çalışma arkadaşımız Burhan Karaduman bir grup tarafından darp edildi.

Çirkin saldırı kabul edilemez

Çalışma arkadaşımız, Gazeteci Burhan Karaduman bugün akşam saatlerinde Kernek Meydanı’nda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreninde kimliği belirsiz bir grubun saldırısına uğradı. Saldırgan grubun vücudunun çeşitli yerlerinde darp ettiği Karaduman, saldırı sonrası ilk tedavisi 112 ambulansında yapıldıktan sonra, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Net Haber Gazetesi olarak yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz. 

Burhan Karaduman’a MGTC Başkanı Mehmet Aydın’dan destek geldi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Mehmet Aydın yayınladığı mesajla yapılan saldırıyı kınadı.
Aydın mesajında şu ifadelere yer verdi:

“29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yaşını coşkuyla kutladığımız tören alanında işinin başında olan basın camiasının emektar isimlerinden gazeteci Burhan Karaduman kardeşimize bir grup tarafından yapılan saldırı tüm basın mensuplarına yapılmıştır.
Bu saldırıyı kınıyor, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti olarak Burhan Karaduman kardeşimize, ailesine ve Malatya basın camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”