CHP Malatya İl Başkanlığı'ndan Birlik ve Dayanışma Aşuresi!

CHP Malatya İl Başkanlığı, Muharrem ayı dolayısıyla aşure lokması ikram etti. Etkinliğe çok sayıda siyasetçi, sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve vatandaş katıldı.

CHP Malatya İl Başkanlığı'ndan Birlik ve Dayanışma Aşuresi!

CHP Malatya İl Başkanlığı, Muharrem ayı vesilesiyle aşure etkinliği düzenledi. Parti il binası önünde gerçekleştirilen etkinliğe CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız ve birçok yerel yönetici katıldı. Ayrıca, Cem Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan ve Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli de etkinlikte yer aldı.

Aşure ikramından önce konuşma yapan CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, "Muharrem ayı birlik ve beraberlik ayıdır. Aşure, farklı tatların bir araya gelerek güzel bir uyum oluşturmasını simgeler. Biz de Malatya'da her tattan varız ve bu birlikteliğimizle gurur duyuyoruz. Etkinliğimize katılan esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

CHP Malatya İl Başkanlığı'ndan Birlik ve Dayanışma Aşuresi!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba da etkinlikte yaptığı konuşmada, "Deprem sonrası zorlu bir dönemden geçiyoruz. Ancak böyle günlerde birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek önemlidir. Malatya'nın toparlanması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Aşure ve dualarımızın kabul olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Aşure dağıtımının yanı sıra, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu tarafından getirilen reyhan şerbeti de misafirlere ikram edildi. Etkinlik, katılımcıların bir araya gelerek dayanışma ve kardeşlik mesajları vermesiyle sona erdi.