Canlı Yayında Deprem Şoku: Sunucuların Panik Dolu Anları Gündem Oldu

Malatya'da meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depreme canlı yayında yakalanan spiker zor anlar yaşadı. Sarsıntının uzun sürmesi üzerine rejiye seslenen sunucu 'Arkadaşlar jenerik mi girsek?' dedi. Başka bir sunucu ise deprem anında masanın altına girmeye çalıştı.

Canlı Yayında Deprem Şoku: Sunucuların Panik Dolu Anları Gündem Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

sondakika.com'da yer alan habere göre, 6 Şubat 2023'te deprem felaketini yaşayan şehirlerimizden biri olan Malatya bir kez daha sallandı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 10.46'da, merkez üssü Malatya'nın Kale ilçesi olan 5.9 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Sunucunun Panik Anları 

Birçok ilde hissedilen depreme Malatya'da yayın hayatını sürdüren Er TV canlı yayınında yakalanan sunucu zor anlar yaşadı. Sarsıntının uzun sürmesi üzerine rejiye seslenen sunucu "Arkadaşlar jenerik mi girsek?" dedi.

Masanın Altına Girmeye Çalıştı

Malatya'da yayın yapan Malatya Vuslat TV sunucusu da depreme canlı yayında yakalandı. Diğer sunucunun aksine daha fazla panik yaşadığı gözlenen Vuslat TV sunucusunun deprem anında masanın altına girmeye çalıştığı görüldü.