Çalışmamız lige yansıyacak

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, TRT SPOR yayınında açıklamalarda bulundu. Karaman, kalan 8 maça çok iyi bir başlangıç yapıp, ligde kalmak için puanları almak adına ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, 'Yeniden başlayacak Süper Lig maçları için üç haftadır çalışıyoruz. Bu çalışmamız mutlaka lige yansıyacaktır' dedi.

Çalışmamız lige yansıyacak

TRT SPOR’a açıklamalarda bulunan sarı kırmızılı ekibin teknik patronu Karaman, koronavirüs salgını süresince Yeni Malatyaspor adına düzenli olarak testler yaptırdıklarını söyledi.
13 Haziran'a hazırlanıyoruz
Takımın durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan Karaman," Takımda bir düşüş yaşanmasaydı bizler de burada olmazdık. Tabi ki takım olarak şansızlıklar da yaşadık. 2 gün önce Konya maçına çıktık. 45. dakikada penaltı, 10 kişi kaldık ama maçı 1-1 bitirdik. Daha sonra içeride erteleme maçı vardı. Trabzon maçını kaybettik. Orada da 8 futbolcu lisansları olmadığı için oynayamadı. Bizim için dezavantajdı. Sonra Kayseri deplasmanında kaybettik. Çok net pozisyonlardan yararlanamadık. Şu anda hem psikolojik, hem de antrenman birlikteliği olarak takım halindeyiz. Sadece bir oyuncumuz karantina altında. Dolayısıyla herhangi bir problemimiz yok. Allah'ın izniyle 13 Haziran için lige hazır hale gelip maçımıza çıkacağız" diye konuştu.
Son derece mutluyuz
Karaman, koronavirüs salgını nedeniyle de sürekli testler yaptırdıklarını kaydederek, "İlk testler sonucu pozitif çıkan oyuncumuz vardı. O futbolcu bir hafta hastanede kaldı. Sonra kendisi evinde karantinaya girdi. Daha sonra da zaten testi negatif çıktı. Ancak 3. testte pozitif çıkan arkadaşlarımız iki kez daha teste girdi ve o testler negatif çıktı. Bu sonuç için son derece mutluyuz, sevinçliyiz" ifadelerini kullandı.