Büyükşehir'den Sünnet Şöleni..!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, konteyner kentlerde yaşayan 167 çocuğun sünnet edildiği bir şenlik düzenledi. Başkan Sami Er, çocukların mutluluğuna ortak olmanın yanı sıra, şehrin normalleşme sürecine yönelik çalışmaların devam ettiğini vurguladı.

Büyükşehir'den Sünnet Şöleni..!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Nikah Sarayı'nda düzenlenen Sünnet Şöleni, geniş katılımla gerçekleşti. Konteyner kentlerde yaşayan 167 çocuğun sünnet edildiği şenlikte, aileler ve çocuklar unutulmaz anlar yaşadı.

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, şenlikte yaptığı konuşmada, Malatya’nın yeniden inşa sürecinde büyük bir dayanışma örneği sergilendiğini belirterek, “Bu süreci sevgi, saygı ve muhabbetle yürütüyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ise, şehrin deprem sonrasındaki normalleşme sürecinde önemli adımlar atıldığını belirterek, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana vatandaşlarımızın hayatlarını normalleştirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün 167 çocuğumuzun sünnetini gerçekleştirdik. Çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmanın sevincini yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Sünnet Şöleni, Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı ve çocuklar için düzenlenen çeşitli etkinlikler ve hediyelerle sona erdi. Başkan Er, bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen Kızılay’a, Sağlık İl Müdürlüğü’ne, hayırsever iş insanlarına ve diğer tüm katkıda bulunanlara teşekkür etti.