Büyükşehir'de şok istifalar

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubu'nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor'da istifa şoku yaşanıyor. Takımının antrenörleri Kamil Özbey ile Muhammed Çatar, Dinamik Gençlik maçı öncesi istifa etti.

Büyükşehir'de şok istifalar

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor’da istifa şoku yaşanıyor. Pazar günü evinde ağırlayacağı Mardin ekibi Dinamik Gençlik maçı öncesi takımının antrenörleri Kamil Özbey ile Muhammed Çatar sosyal medya hesaplarından istifa ettiklerini açıkladılar. Malatya Büyükşehir Belediyespor’un 2.Lig’den 1.Lig’e yükselmesinde büyük pay sahibi olan yaklaşık 11 sezondur, Büyükşehir Belediyespor'da antrenörlük yapan Kamil Özbey ile Muhammed Çatar dün sosyal medya hesaplarından görevlerini bıraktıklarını duyurdular. Antrenör Muhammed Çatar, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı; " Her son başlangıçtır. Yol arkadaşım, kıymetli ağabeyim Kamil Özbey ile sporculuğunu yaptığımız,  son 11 sezondur da antrenörlük görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığımız görevimizden ayrılmış bulunmaktayız. Kulüp Başkanımız Sayın Mahmut Cücemen’e verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla" paylaşımında bulundu.

23 puanla 6. sırada bulunuyor

Voleybol Erkekler 1. Ligi B Grubu’nda yer alan Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü, 23 puanla 6. sırada bulunuyor. Grubun liderliği koltuğunda ise Cizre Belediyespor bulunuyor. Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı, Pazar günü Malatya’da Dinamik Gençlik Voleybol Takımı ile yapacağı mücadeleye yardımcı antrenör Ahmet Bilal Eroğlu'nun hazırladığı öğrenildi.