Bursaspor'dan Yılmaz Vural hamlesi!

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Günay, teknik direktör Yılmaz Vural ile görüştüğünü belirterek, 'Yılmaz Vural hocayla görüştüm. Kendisi Yunanistan'da birkaç güne dönecek' dedi.

Bursaspor'dan Yılmaz Vural hamlesi!

31 Mayıs itibariyle Yeni Malatyaspor’la sözleşmesi sona eren ve boşa düşen Yeni Malatyaspor teknik direktörü Yılmaz Vural’ın Bursapor’un başına geçeceği iddia edildi. Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulda tek aday olarak Bursaspor Kulübü Başkanlığına seçilen Recep Günay, 6 Şubat’ta yaşanan depremlerden sonra ligden çekilen Yeni Malatyaspor teknik direktörü Yılmaz Vural ile görüştüğünü söyledi.

Acele bir karar hataya fırsat doğurur

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulda tek aday olarak Bursaspor Kulübü Başkanlığına seçilen Recep Günay ve ekibi, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerimizde gerçekleştirilen tören ile mazbatasını aldı. Sözleşmesi biten futbolcularla görüşeceğini ve teknik direktör Yılmaz Vural ile görüştüğünü aktaran Recep Günay, “Futbolcular tatilde. Yılmaz Vural hocayla görüştüm. Kendisi Yunanistan’da birkaç güne dönecek. Acele bir karar hataya fırsat doğurur. Futbolcuların başında hangi hoca varsa anlaşarak ortak bir noktaya geleceğiz. Düzeni bozmaya değil, üzerine bir şey koymaya geldik. Kimse fazla bir şey beklemesin.” dedi.