'Bu Takım Düşerse, İki Elim Yakanda Olur'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, katıldığı bir televizyon programında Spor Toto Süper Lig'inde kötü gidişata dur diyemeyen BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek'in acil olarak kongre kararı alması gerektiğini belirterek, 'Malatyaspor'u saf, kalbinden seven taraftarlara sorarsanız Adil Gevrek suresini doldurmuştur. Görevi bırakması hayrına olur' dedi.

'Bu Takım Düşerse, İki Elim Yakanda Olur'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Spor Toto Süper Lig’de kötü gidişata bir türlü dur diyemeyen ve küme düşme yolunda emin adımlarla yoluna devam eden BtcTurk Yeni Malatyaspor’da Kulüp Başkanı Adil Gevrek’e ateş püskürdü. Katıldığı televizyon programında sarı kırmızılı taraftarın Gevrek’e olan güvenini yitirdiğinin altını çizen Milletvekili Fendoğlu,  Gevrek’in acil olarak kongre kararı alarak güven tazelemesi gerektiğini belirtti. “Bu takım küme düşerse iki elim Adil Gevrek’in yakasındadır” diyen Fendoğlu, kulübün borçlarına da değindi. Kulübün borçlarının açıklanması gerektiğini ifade eden Fendoğlu, kulübün acemice yönetildiğinin ve borçlarla ilgili hesap vermesi gerektiğini dile getirdi. 
“RADİKAL KARARLAR ALINMALIDIR”
Kulüp olarak radikal kararların alınması gerektiğini ifade eden Milletvekili Fendoğlu, “Malatyaspor’un Süper Lig'de olması şehrimizin de Süper Lig'de olması anlamına gelir, biz vekillerin Süper Lig'de olması anlamına gelir. Büyükşehir Belediyesi'nin Süper Lig'de olması anlamına gelir. Yine Battalgazi, Yeşilyurt belediyelerinin Süper Lig'de olduğu anlamına gelir, yaşam içerisinde bulunan tüm Malatyalı hemşerilerimizin Süper Lig'de olduğu demektir gelir. Hem sosyal hem ekonomik açıdan şehrimize katkısı olur. Onun için bizim ne yapıp edip mutlaka ve mutlaka bu sene bu kötü durumdan acilen çıkıp önümüzdeki Konya maçı ile çıkışa geçmemiz lazım. Ondan sonraki süreçte de ligde kalabilecek puan ve puanları toplarsak eğer önümüzdeki sene için radikal kararlar almamız gerekir” dedi.
“BU TAKIM DÜŞERSE, İKİ ELİM YAKASINDA OLUR”
Aldığı kararları kendi yönetimine bile danışmadığını dile getiren Fendoğlu, “Kulübün bir borç meselesi var. Bunu kısa sürede Malatya’ya açıklanması gerektiğini söyledim. Aradan kaç ay geçti. Sergen hoca gitti. Bu süreci işletmedi. Acemilik. İçerisinde ne ararsan var. Kimseye danışmama. Üç beş kişi ile istişare ederek, bir milyon üzerinde nüfusu olan Malatya’ya danışmadan karar alması yanlıştır. Bunun hesabını sorarız. Bu takım küme düşerse, iki elim yakasında olur. Bana göre görevi bırakması kendi hayrına olacaktır. Kendisi güvenini yitirmiştir. Kulübün borcunu da böyle bırakıp gidemezler. Hesap verecekler. Bizim geçmişte ağzımız yandı. Kulübün birçok geliri var. Bu kulüp sahipsiz değildir” ifadelerini kullandı.