Belediyelere tepki

Malatya Düğün Saloncular Derneği, belediyelerin hizmet alanı olmamasına rağmen restoran, düğün salonu, kahvaltı salonu, lokanta gibi faaliyetlerde bulunmalarına tepki göstererek, 'Bunca yıllık emeğimize, hizmetimize ve her şeyden öte ekmeğimize balta vurduğunu belirtmek isteriz' açıklamasında bulundular.

Belediyelere tepki

Malatya Düğün Saloncular Derneği, belediyelerin hizmet alanı olmamasına rağmen restoran, düğün salonu, kahvaltı salonu, lokanta gibi faaliyetlerde bulunmalarına tepki gösterdiler. 

Ekmeğimizle oynuyorlar

Malatya Düğün Saloncular Derneği’nden yapılan açıklamada; “Güzide Malatya’mızın yerleşik işletmecileri olarak bu açıklamayı yapmayı zorunlu gördük. Başta Yeşilyurt belediye başkanımız Sn. Mehmet Çınar'ın yapmış olduğu hizmetleri ve' mutlu insanların şehri' manifestosuyla yola çıkıp yeşil yurdumuza adeta çağ atlatan projelerini takdir ediyor memnuniyetimizi bir kez daha dile getirmekten onur duyuyoruz ama gerçekte var olan lâkin görmezden gelinen bazı gerçekleri de dile getirmek isteriz. Malatya’mızın düğün salonu - kahvaltı salonu - restorandı - lokanta faaliyetleri konusunda geçmişten bu güne koca bir şehrin hizmet yükünü yüklenmiş köklü esnaflarımızla bir şekilde bu memlekete olan vefa borcumuzu ödemeye çalışıyoruz. Ama gün geçtikçe hizmet alanı olmamasına rağmen belediyemizin açmış olduğu restorandı - düğün salonu - kahvaltı salonu- lokanta gibi faaliyetleri bunca yıllık emeğimize, hizmetimize ve her şeyden öte ekmeğimize balta vurduğunu belirtmek isteriz. Muhataplarımızdan birer sade vatandaş olarak ricamız herkesin ehli olduğu işi yapması ve uzman olduğu alanda bu şehre daha çok hizmet etmesidir. Bu konunun vicdani yükümlülüğünü değerli Yeşilyurt yönetimimize, mağduriyet ve haklılığımızın aslan payında siz değerli hemşerilerimize bırakıyoruz” ifadesi kullanıldı.