Belediye'den, Genç Sporculara Destek

Yeşilyurt Belediyesi, Gündüzbey Şehit Levent Coşkun İlk ve Ortaokuluna spor malzemesi desteğinde bulundu. 270 öğrenciye yedi ayrı branşta spor malzemesi verildi.

Belediye'den, Genç Sporculara Destek

Başkan Çınar, gençlerin sportif başarılarının ülkenin geleceği açısından önemli olduğunu söyledi.

Yeşilyurt Belediyesi, Gündüzbey Şehit Levent Coşkun İlk ve Ortaokuluna spor malzemesi desteğinde bulundu. Belediye Başkanı Mehmet Çınar, gençlerin sportif başarılarının ülkenin geleceği açısından önemli olduğunu söyledi.

Yeşilyurt Belediyesi, gençlerin sağlıklı gelişimine destek olmak için yatırımlara ve desteklere devam ediyor. Bu kapsamda, Gündüzbey Şehit Levent Coşkun İlk ve Ortaokuluna yedi ayrı branşta spor malzemesi desteğinde bulunuldu.

Spor malzemelerini okul idarecilerine teslim eden Başkan Çınar, gençlerin erken yaşlarda gerek okul hayatlarında gerekse de sportif hayatlarında başarılar elde etmesi için desteklerine aralıksız devam ettiklerini söyledi.

Çınar, "Çocuklarımızın en iyi şartlarda ve ortamlarda eğitim alabilmesi için her türlü desteği veriyoruz. Bu kapsamda, okullarımızın malzeme ihtiyaçlarının karşılanması içinde imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz. Gündüzbey Şehit Levent Coşkun İlk ve Ortaokulumuza da bu kapsamda spor malzemesi desteğinde bulunduk. 270 evladımızın eğitim gördüğü okulumuzda eğitim gören öğrencilerimizin yedi ayrı branşta spor yapabilecekleri malzemeleri sağladık. İnşallah öğrencilerimiz bu malzemeler sayesinde çalışmalarını sürdürecek ve katılacakları turnuvalarda elde edecekleri başarı bizleri gururlandıracaktır. Spor malzemelerinin okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum ve öğrencilerimize katılacakları turnuvalarda başarılar diliyorum" dedi.

Okul Müdürü Selahattin Kılıç ve Gündüzbey Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Şahintürk, Başkan Çınar'a desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.