Battalgazi'den KPSS Adaylarına Muhteşem Destek: Ücretsiz Tekrar Kampı

Battalgazi Belediyesi, KPSS'ye hazırlanan adaylara destek olmak amacıyla 1-6 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz tekrar kampı düzenleyecek. Kamp, adayların eksikliklerini gidermelerine ve sınava en iyi şekilde hazırlanmalarına yardımcı olacak.

Battalgazi'den KPSS Adaylarına Muhteşem Destek: Ücretsiz Tekrar Kampı

Battalgazi Belediyesi, Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) hazırlanan adaylar için ücretsiz tekrar kampı düzenliyor. 1-6 Temmuz tarihleri arasında Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleşecek olan kamp, genel yetenek, genel kültür ve eğitim bilimleri alanlarında adaylara destek sağlayacak.

KPSS'ye hazırlık sürecindeki adayların bilgi ve becerilerini artırmayı hedefleyen kamp, uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek. Ders çalışma teknikleri, konu anlatımları ve birebir destek imkanlarıyla adaylar, sınava en iyi şekilde hazırlanma fırsatı bulacaklar. Ortaöğretim, önlisans ve lisans KPSS için düzenlenen tekrar derslerine katılmak ve bilgi almak isteyen adaylar, 0507 923 06 06 numaralı telefondan iletişime geçebilecekler.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, adayların hayalini kurdukları mesleği yapabilmeleri için destek olmak istediklerini belirterek, "Gençlerimizi sınav süreçlerinde hiçbir zaman yalnız bırakmadık. KPSS öncesinde de adayların varsa eksikliklerini giderebilmesi ve sınavda başarılı olabilmesi için tekrar dersleri planladık. Tekrar derslerinin adaylara ciddi manada destek olacağını düşünüyorum. Alanında uzman eğitmenler sınav stratejileri, test teknikleri ve konu anlatımları gibi birçok faydalı bilgiyi sunacaklar. Tüm adayları bu tekrar kampımıza davet ediyorum" dedi.

Başkan Taşkın, kampın düzenlenmesinde paydaş olan kurs merkezlerine teşekkürlerini sundu ve tüm KPSS adaylarını bu değerli fırsattan yararlanmaya davet etti.