Battalgazi'de Unutulmaz Anlar Yaşamak İsteyenler Oraya Akın Edecek...!

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Kırkgöz Sahil Park Düğün Bahçesi'ni bu yaz dönemi içinde hizmete sunacaklarını belirtti. Göle sıfır konumuyla dikkat çeken bu yeni düğün salonu, çiftlere unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.

Battalgazi'de Unutulmaz Anlar Yaşamak İsteyenler Oraya Akın Edecek...!

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Kırkgöz Sahil Park Düğün Bahçesi’nin kısa sürede hizmete gireceğini duyurdu. Malatya’nın en önemli mesire alanlarından biri olan Kırkgöz Sahil Parkı içinde inşa edilen düğün salonu, göle sıfır konumu ve modern tasarımı ile dikkat çekiyor.

Geniş bahçesi ve sahil manzarası ile çiftlere unutulmaz anlar yaşatmayı hedefleyen bu özel mekan, modern iç mekan tasarımı ve son teknoloji donanımlarıyla da ön plana çıkıyor. Kırkgöz Sahil Park Düğün Bahçesi, düğün organizasyonlarının yanı sıra nişan, kına gecesi, mezuniyet törenleri ve çeşitli özel davetler için de ideal bir mekan olacak. Malatya’da evlenecek çiftler için benzersiz bir alternatif sunan bu düğün salonu, göle sıfır konumu ile çiftlerin en özel günlerine eşsiz bir dokunuş katacak.

Battalgazi ilçesi Hasırcılar Mahallesinde, şehir merkezine 5 km mesafede yer alan Kırkgöz Sahil Parkı, piknik alanları, yürüyüş yolları ve bisiklet yolları ile kent yaşamına katkı sağlıyor. Başkan Taşkın, "Kırkgöz Sahil Parkımız, açılacak olan düğün bahçesi ile evlenecek yeni çiftlere adeta deniz kenarında düğün yapıyor hissi uyandıracak. Malatya halkının büyük ilgi göstermesini bekliyoruz. Bu yeni düğün salonu ve kır bahçesi, şehirdeki düğün ve davet organizasyonlarına yeni bir soluk getirecek. Göle sıfır konumu, modern imkanları ve muhteşem manzarasıyla Kırkgöz Sahil Park Düğün Bahçesi, çiftlerin en özel günlerini unutulmaz kılacak” dedi.

Bu yaz dönemi içinde hizmete sunulması planlanan Kırkgöz Sahil Park Düğün Bahçesi hakkında Başkan Taşkın, "Evlenecek çiftlerimiz başta olmak üzere vatandaşlarımızın davet organizasyonlarını eşsiz manzara eşliğinde gerçekleştirmelerine imkan sağlamak için Kırkgöz Sahil Park Düğün Bahçesi’ni hizmete sunacağız. Kırkgöz Sahil Park Düğün Bahçesi, Malatya ilimize ve Battalgazi ilçemize şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.