Battalgazi'de 'Mahalle Sizin, Söz Sizin'

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Tandoğan Mahallesi'nde düzenlenen Mahalle Sizin, Söz Sizin buluşmasında vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledi. Programa AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci de katıldı.

Battalgazi'de 'Mahalle Sizin, Söz Sizin'

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, "Mahalle Sizin, Söz Sizin" programında Tandoğan Mahallesi sakinleriyle buluşarak sorunlarını dinledi. AK Parti İl Başkanı Namık Gören ve İlçe Başkanı Basri Kahveci de etkinliğe katıldı.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Tandoğan Mahallesi’nde düzenlenen "Mahalle Sizin, Söz Sizin" programında mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Etkinliğe, AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci de katılarak vatandaşların sorunlarını dinledi.

Başkan Bayram Taşkın, programda yaptığı konuşmada, her hafta farklı bir mahallede vatandaşlarla buluştuklarını belirterek, “Beş aydır her hafta bir mahallemizde siz vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Programın konsepti gereği biz az konuşuyoruz, sözü size bırakıyoruz. Mahalle muhtarımızla sürekli temas halindeyiz ve sorunları ondan dinliyoruz. Bugün de sizlerden dinleyerek çözüm yolları bulmaya gayret edeceğiz. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum,” dedi.

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, programda yaptığı açıklamada, mahalle sakinlerinin sorunlarını yerinde dinlemenin önemine değinerek, “Amacımız, mahallenin sorunlarını bizzat sizlerden dinleyip çözümler üretmek. Bu buluşmalarla sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Asıl olan burada uzun siyasi nutuklar atmak değil, sizlerin problemlerini çözmek için gayret göstermektir. Bu buluşmayı organize eden Bayram Başkanımıza teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ise, “Bu buluşmaları düzenli aralıklarla yaparak mahallelerimizdeki sorunları ve eksiklikleri yerinde tespit ediyoruz. 6 Şubat depremi sonrası Malatya’mız büyük bir yıkım yaşadı, ancak tüm olumsuzluklara rağmen yaralarımızı sarmaya devam ediyoruz. Tandoğan Mahallesi’ndeki eksikleri de ilgili müdürlerimiz not aldı, bizler de takipçisi olacağız,” dedi.

Mahalle sakinleri, sorunlarını ve taleplerini doğrudan yetkililere iletme fırsatı bulurken, Battalgazi Belediyesi yetkilileri de çözüm odaklı çalışmaların süreceğini vurguladı.