Başvurular sürüyor

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörü Murat Tunç, IPARD II Programı 10'uncu başvuru çağrı ilanının devam ettiğini belirterek, 'Hayvancılıkla ilgili projelerimizin son başvuru süresi 30 Mart, işleme tesislerimiz ile ilgili son süremiz ise 6 Nisan' dedi.

Başvurular sürüyor

TKDK Malatya Koordinatörü Murat Tunç, İPARD-2 Avrupa Birliği Kırsal Kalkınma Hibe Programı 10’uncu başvuru çağrısı kapsamında projeleri 15 Şubat itibariyle teslim almaya başladıkları belirtti. Tunç, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu çağrı ilanında, daha fazla proje alarak ve yatırım tutarlarının, hibe miktarının de daha fazla olduğu bir dönem geçireceklerini söyledi. 

Daha fazla proje almak istiyoruz

TKDK’nın 10. Çağrı ilanının devam ettiğini anımsatan Tunç, "30 Mart hayvancılıkla ilgili projelerimizin son başvuru süresi, 6 Nisan'da. Şimdiye kadarki projelerimizin gidişat kısmı çok iyi. İnşallah bu dönem, diğer dönemlerimizden daha fazla proje alarak ve yatırım tutarlarını da daha fazla olduğu, hibe miktarının de daha fazla olduğu bir dönem geçireceğiz. Bizim amacımız her dönem için, bir önceki dönemin üzerine bir tuğla daha üzerine koyarak bir adım daha öne giderek, projelerimizi geliştirmektir.  Daha fazlasını daha iyisini hayata geçirebilmektir. Bu dönemde bunları hedefledik. Bunun için işleme tesisleri ile ilgili yapacağımız projeler de önemli. Farklı projeleri hayata geçirmeyi istiyoruz. İnşallah ilerleyen dönemde bazı sürprizlerimiz de olacak. Bu noktada yeni farklı projeler, farklı yerlerde, istihdama yönelik projeler hayata geçirmeyi istiyoruz. Bu konuda inşallah sürprizlerimiz de olacak.  Bunlar bizim için çok önemli bunları çok önemsiyoruz. Tabi hayvancılık bizim için olmazsa olmazımız. Hayvancılığı sürekli bizim gündemimizde ve sürekli bizim ilgilendiğimiz bir alan. İnşallah bu dönem hayırlı olacak" diye konuştu.