Başvurular e-Devletten yapılacak!

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, 11 sözleşmeli bilişim personeli alımı için yazılı ve sözlü sınav düzenleyecek. Başvurular 28 Şubat-5 Mart tarihlerinde e-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek.

Başvurular e-Devletten yapılacak!

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Resmi Gazete ilanına göre, 11 sözleşmeli bilişim personeli alımı için başvurular 28 Şubat-5 Mart tarihlerinde e-Devlet üzerinde Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve http://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinden kabul edilecek.

Başvurular e-Devletten yapılacak!

Başvuruda bulunan adayların genel ve özel şartları sağlaması beklenirken, başvuru sürecinden sonra yapılan sıralamada KPSS puanının yüzde 70'i ve yabancı dil puanının yüzde 30'u esas alınacak.

Yazılı sınav 27 Mart'ta, sözlü sınav ise 17-19 Nisan tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilecek. Sınav sonuçları www.icisleri.gov.tr ile www.nvi.gov.tr adreslerinden ilan edilecek.

İlan edilen tarihlerde en yüksek puanlı adaylardan başlayarak her bir ünvan için en fazla 10 katı aday yazılı sınava çağrılacak.