Başkanlığa Katar Getirildi!

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız'ın teklifi ve Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu'nun onayıyla İş insanı Ali Katar, İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı olarak atandı.

Başkanlığa Katar Getirildi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İş insanı Ali Katar, İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı olarak atandı. Ali Katar’ın atama belgesi İl Başkanı Serdar Yıldız, tarafından takdim edildi. Atama belgesinin ardından Katar, görevine başladı.

Belgeyi takdim ettikten sonra konuşan İl Başkanı Serdar Yıldız, “Bugün Battalgazi ilçe başkanımız Ali Katar’ın atama belgesini sunduk. İlçe başkanımızın çok güzel çalışmalar yapacağına inanıyorum. Partimizi daha güçlü hale getirmek için tüm ilçe başkanlarımızla hep beraber iş birliğiyle çalışacağız. Halkımızın partimize ilgisi her geçen gün artıyor. Bu durum bizi çok mutlu ediyor” şeklinde konuştu. 

Ali Katar Kimdir?

01-01-1967 yılında Akçadağ Kadıibrahim köyünde doğan Katar, ilk ve orta öğretimimi Malatya’da tamamladı. Ankara Üniversitesi Kırıkkale MYO işletmecilik bölümünü yarıda bırakan Ali Katar, 1990 yılından beri ticaretle uğraşıyor. Halen gıda ve hizmet sektöründe ticaret yapan Katar, evli ve 2 çocuk sahibi. Emekli olan Katar, İYİ Parti kurulduğu günden bugüne çeşitli kademelerde görev aldı.