Başkan Yıldırım'dan tam destek!

Hekimhan Belediyesi Girmanaspor yönetimi, Malatya'da başarılı performans sergileyen ve şampiyonluk hedefleyen takımlarına tam destek sözü veren Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım'a takımın formasını hediye etti.

Başkan Yıldırım'dan tam destek!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yıldırım, 31 Mart yerel seçimlerinde Hekimhan Belediye Başkanı olarak seçildikten sonra ilk ziyaretini Hekimhan Belediyesi Girmanaspor'a gerçekleştirdi. Takımla buluşan Yıldırım, başarılar diledi ve desteklerini sundu.

Kulüp Başkanı Ramazan Koçak, Yıldırım'a ziyaretleri için teşekkür ederek: "Hekimhan Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Mehmet Şerif Yıldırım beyi tebrik ederiz başarılarının devamını dileriz. Sayın Başkanımızın Hekimhan sporunun yanında olacağını beyan ederek bizler kendisinin arkamızda büyük güç olarak gördüğümüzü ifade ediyoruz" dedi. Koçak, daha sonra Yıldırım'a takımın formasını hediye etti.

Hekimhan Belediyesi Girmanaspor Basın Sözcüsü Alirıza Özer ise: "Kulüp Teknik direktör Orhan Şimşek öncülüğünde takımın son haftalarda ivme yakaladığını ve ligde lider olarak devam ederek lig sonunda ipi göğüsleyeceğini" ifade etti.