Başkan Taşkın'dan Fırat Mahallesi'ne Müjde: 'Semt Konakları Yolda'

Başkan Taşkın'dan Fırat Mahallesi'ne Müjde: 'Semt Konakları Yolda'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Fırat Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşarak semt konaklarının yapımına önümüzdeki yıl başlanacağını duyurdu. Yerinde dönüşüm projeleri ve mahallenin sorunları hakkında da önemli açıklamalar yaptı.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın,yaptığı yazılı aşamasında, “Mahalle Sizin Söz Sizin” toplantıları kapsamında bu hafta Fırat Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıya, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci de katıldı. Başkan Taşkın, mahalle sakinlerinin taleplerini dinlemek ve sorunlarına çözüm üretmek amacıyla bu ziyaretleri düzenlediklerini belirtti. Özellikle semt konakları ve yerinde dönüşüm projeleri üzerine bilgi veren Taşkın, Fırat Mahallesi'nde semt konaklarının yapımına 2025 yılında başlanacağını müjdeledi.

Başkan Taşkın, "Depremden etkilenen mahallelere öncelik veriyoruz, ancak diğer mahalleleri de ihmal etmiyoruz. Semt konakları, sosyal ve kültürel etkinlikler için önemli bir alan olacak. Yerinde dönüşüm projeleriyle de mahalle sakinlerimize gerekli kolaylıkları sağlıyoruz" dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ise bu tür buluşmaların sorunların hızlıca çözülmesi açısından büyük fayda sağladığını vurguladı. "Vatandaşın bize ulaşmaya çalışması yerine, biz vatandaşın ayağına gidiyoruz" diye konuşan Er, Malatya’nın deprem bölgesindeki önceliklerinden dolayı yatırımların hız kesmeden sürdüğünü belirtti.