Başkan geliyor

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçim kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mart ayında Malatya'ya geleceğini ve belediye yanındaki miting alanında Malatyalılarla buluşacağını söyledi. Kahtalı, '31 Mart tarihine yakın Malatya'da miting yapılması için gerekli girişimlerde bulunduk' dedi.

Başkan geliyor

ADAYLAR HAFTAYA AÇIKLANACAK

Milletvekili Kahtalı, AK Parti'de Malatya’nın ilçe belediye başkan adaylarının önümüzdeki hafta açıklanacağını ve kentte Seçim Koordinasyon Merkezinin (SKM) programı kapsamında adaylar ve teşkilatla gerekli seçim çalışmalarının yürütüleceğini kaydetti. Kahtalı, 19 Şubat'ta partisinin seçim manifestosu ile Malatya içinde hazırlanan seçim beyannamesinin açıklanacağını, bu tarihten itibaren propaganda sürecinin de resmen başlamış olacağını ifade etti.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİ ANLATACAĞIZ

AK Parti’nin tüm kadrolarının sahaya inerek, “gönül belediyeciliği” anlayışını millete anlatacağını belirten Hakan Kahtalı, “AK Parti bir dava partisi olarak kuruldu ve bu kutlu dava millet davasıdır. Mili iradeye sahip çıkma davasıdır. Hainlerin, zalimlerin, işbirlikçilerin, şer odaklarının karşısında dimdik durma, mazlumlara sahip çıkma davasıdır. Rabbim ülkemizi, milletimizi tüm hainlerden ve şer odaklarından korusun” diye konuştu.

EN BÜYÜK DESTEK MİLLETİMİZDİR

Millet iradesinin her zaman AK Parti’nin en büyük gücü olduğunu ifade eden Kahtalı, bu güçten korkanların AK Partinin 16 yılı aşkındır devam eden iktidarı süresince demokrasi dışı yöntemlere başvurduğunu, Türkiye’nin büyümesine engel olmaya çalıştığını belirtti. Kahtalı, “Bir taraftan FETÖ ihanet çetesiyle, bir taraftan lanet PKK, PYD, YPG terör örgütleriyle, diğer taraftan da Amerika’nın, Avrupa’nın kalleş planlarıyla Türkiye’nin önünü kesmeye, büyümesini engellemeye çalıştılar. Allah’ın yardımı ve milletimizin de desteğiyle başaramadılar” dedi.