Başkan Geçit, Geleceğin Yıldızlarıyla Buluştu

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Yaz Spor Okulları kapsamında açılan futbol kursunu ziyaret ederek, futbolun temel tekniklerini öğrenen genç sporcularla bir araya geldi.

Başkan Geçit, Geleceğin Yıldızlarıyla Buluştu

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları kapsamında açılan futbol kursunu ziyaret etti. Bu yıl 8 spor merkezinde 11 branşta düzenlenen Yaz Spor Okulları, çocukların tatil dönemini sporla iç içe geçirmelerine olanak tanıyor. 2024 yılı faaliyet programı çerçevesinde açılan spor okulları büyük ilgi görüyor ve bu yıl katılım sayısı 710 kişiye ulaştı.

Başkan Geçit, 6-14 yaş arası çocuklara yönelik verilen futbol kursunda geleceğin yıldız adaylarıyla bir araya geldi. Çocukların fiziksel, zihinsel ve bilişsel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla açılan kurslara gösterilen yoğun ilgi, Başkan Geçit’i memnun etti.

Ziyaret sırasında çocuklarla yakından ilgilenen Geçit, erken yaşlarda sporla tanışmanın önemine değindi. “8 farklı tesiste 11 branşta gerçekleşen Yaz Spor Okullarımıza gösterilen yoğun ilgi hepimizi mutlu etmektedir. Futbol kursumuzda ise geleceğin yıldızlarını yetiştiriyoruz. Alanında deneyimli antrenörlerimizin gözetiminde gerçekleşen eğitimlerimize katılan çocuklarımıza futbolun temel teknikleri tüm boyutlarıyla öğretiliyor. Çocuklarımızın maşallahı var, hepsi dinamik ve heyecanlı, onların bu yüksek motivasyonu bizleri mutlu etmektedir. Çocuklarımız yaz tatilinde hem spor yapıyor hem de yeni arkadaşlıklar edinerek sosyal yönlerini geliştiriyorlar. Çocuklarımızın erken yaşlarda düzenli bir şekilde spor yapmaları gelecek hayatlarına büyük katkılar sunacaktır. Gençlerimizin enerjilerini doğru yönde kanalize edip, sağlıklı, güzel ve dinamik bir hayat yaşamaları için üzerimize düşen ne varsa yerine getiriyoruz. Spora, sporcuya ve gençlere en güzel şekilde hizmet etmek bizim asli görevlerimiz arasındadır. Yaz spor okullarımıza tüm çocuklarımızı bekliyoruz” diye konuştu.

Gençlerin isteği üzerine penaltı atışı da yapan Başkan Geçit, ziyaret son