Başkan Geçit, 'Birlikte Yeşilyurt'u Geleceğe Taşıyacağız'

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Atalar ve Seyituşağı mahallelerini ziyaret ederek 'Yeşilyurt Belediyesi olarak ilçemizin her köşesine en iyi hizmeti götürme anlayışıyla çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını ve taleplerini dinliyoruz, çözümler üretiyoruz.' dedi.

Başkan Geçit, 'Birlikte Yeşilyurt'u Geleceğe Taşıyacağız'

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, kırsal bölgelerden Atalar ve Seyituşağı mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların taleplerini yerinde dinledi. İstişare kültürü ve çözüm odaklı bir anlayışla hareket ettiklerini belirten Geçit, Yeşilyurt’un yaşam kalitesini artırmayı amaçladıklarını ifade etti.

Başkan Geçit, belediye hizmetlerini yerinde takip etmek, mahalle muhtarları ve bölge sakinleriyle işbirliği yapmak için başlattığı ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin de eşlik ettiği bu ziyaretler sırasında, hem yatırımları inceledi hem de mahalle sakinleriyle buluştu.

Vatandaşların düşünce ve önerilerinin yeni hizmetlerin kapısını aralayacağını vurgulayan Geçit, sorunları tek tek dinleyerek notlar aldı. “Yeşilyurt Belediyesi olarak ilçemizin her köşesine en iyi hizmeti götürme anlayışıyla çalışıyoruz. Bu ziyaretlerle muhtarlarımızın ve mahalle sakinlerimizin taleplerini dinleyip, yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veriyoruz. Ortak akılla yapılan işler hizmet kalitemizi artırıyor. Her bir hemşehrimizin düşüncesi bizim için çok önemlidir,” dedi.

Başkan Geçit, “Hemşehrilerimizin de katkısı ve dualarıyla ilçemizi daha güzel bir geleceğe taşıyacağız,” diyerek ilçenin yeniden inşası için planlı yatırımlara vurgu yaptı. “Merkez ve kırsal yaşam alanları arasında hizmet eşitliğini sağlamak öncelikli görevimizdir. Atalar ve Seyituşağı mahallelerimizde verimli görüşmeler yaptık, notlarımızı aldık ve çalışmalara hemen başladık. Gönül Belediyeciliği anlayışıyla hizmetlerimizi vatandaşımızın görüşlerini dikkate alarak hayata geçireceğiz,” ifadelerini kullandı.

Mahalle muhtarları ve sakinleri, Başkan Geçit’in çözüm odaklı yaklaşımından duydukları memnuniyeti dile getirerek, destek ve katkılarından dolayı teşekkür ettiler. “Birlikte, daha güzel bir geleceği inşa edeceğiz. Çünkü biz birlikte Yeşilyurt’uz,” diyen Başkan Geçit, ziyaretlerini sürdüreceklerini belirtti.