Basınsız bir çözüm düşünmüyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Yeşilyurt İlçe Başkanı Hakkı Ayas, gazetemizi ziyarette bulundu. Ayas, her zaman basının yanında olduklarını ve basınsız bir çözüm düşünmediklerini belirtti.

Basınsız bir çözüm düşünmüyoruz

CHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Hakkı Ayas, ilçe başkan yardımcıları Hakan Satılmış, Ali Almasulu, Cihan Çakır ve Öznur Yılmaz ile birlikte Malatya Net Haber Gazetesini ziyaret etti. Malatya’nın sorunları ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Ayas, özgür basının önemine dikkat çekerken her zaman basının yanında olduklarını ve basınsız bir çözüm düşünmediklerini vurguladı.

Her zaman basının yanındayız

Basının yüklendiği misyonun önemini vurgulayan Ayas, basınımızı yakından tanıyıp onların da sorunlarını öğrenmek ve birlikte bir güç olarak Malatya'mıza güzellikler kazandırmak. Malatya’mızda yapılacak şeyleri konuşmak ve sorunlar birlikte çözüm aramak, için buradayız. Bu anlamda tüm basına bizim gönlümüz de kapımızda açık. Her zaman biz basının yanındayız. Basın var oldukça, özgür oldukça ve sorunlarımızı dile getirdikçe çözümler üretebiliriz. Yani basınsız bir çözümün olacağını düşünmüyoruz. Zaten çoğu insan basın olmadan sorunlardan bihaber. İnsanlar kendi derdine düşmüş durumda. Kimse kimsenin derdini bilmiyor şu anda. Ancak ortak sorunlarımızı, ortak dertlerimizi çözüm bulabiliyoruz. Onun için biz basına şimdiden teşekkür ediyoruz. Her zaman da yanında olduklarımızı belirtiyoruz” ifadelerini kullandı.